Keystone logo
Stafford

Stafford

Stafford

Introducere

Stafford fost format în 1993, în Emiratele Arabe Unite, cu unica intenție de a oferi asistență educației la distanță profesioniștilor de afaceri din Orientul Mijlociu pentru a obține calificări recunoscute la nivel internațional de bună calitate, care le-ar marca ca manageri serioși și să-și promoveze cariera.

Începând cu 7 studenți în 1993, peste un deceniu mai târziu, suntem implicați cu o medie de 1000 de studenți pe an, urmând învățământ la distanță. Toți sunt manageri ocupați cu minte serioasă care dovedesc lumii că înseamnă să reușească.

Stafford este concentrat pe asistența profesioniștilor cu normă întreagă în afaceri cu învățare la distanță de calitate pentru a-și accelera cariera printr-un studiu independent.

Stafford lucrează în Orientul Mijlociu și în regiunea Levant oferind învățare la distanță Executive MBA, doctorate, BA, diplome și multe altele.

Ne mândrim cu angajamentul nostru față de succesul academic și de afaceri al studenților noștri, de relațiile noastre excelente cu universitățile noastre din Marea Britanie, de integritatea noastră și de calitatea înaltă a personalului nostru de suport academic și administrativ.

De-a lungul anilor, am urmărit mulți dintre studenții noștri să urce scara corporativă și să ajungă pe culmea cu cunoștințele lor adăugate prin învățarea la distanță MBA și alte cursuri precum doctorat și masterat. Ca urmare a învățării la distanță MBA, studenții și-au deschis cu succes propriile afaceri sau au continuat să devină directori ai companiilor multinaționale. Unii și-au schimbat total traseele de carieră și au câștigat satisfacția de a ști că sunt în adevăratul lor element, după ani de zile, în muncă mai puțin răsplătitoare.

Și acum cu peste 2000 de profesioniști absolvenți ca prieteni, ne propunem să ducem misiunea noastră de învățare la distanță către următoarea generație de studenți. Mândria noastră față de studenții noștri este dublată de fiecare dată când participăm la ceremoniile lor de absolvire la Universitate.

Stafford-banner-partner-uk-universities" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/51/51687_51653_Stafford-banner-partner-uk-universities.jpg" alt="51653_Stafford-banner-partner-uk-universities" />

Locații

  • Dubai

    Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Întrebări