Keystone logo
St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

Introducere

Misiune: Sfântul Toma este o universitate catolică cu o bogată diversitate culturală și internațională dedicată succesului academic și profesional al studenților săi care devin lideri etici în comunitatea noastră globală.

Universitatea St. Thomas (STU) este o universitate privată, nonprofit, catolică din Miami Gardens, Florida. La STU, vă veți scufunda într-un mediu plin de diversitate, bogat în tradiție și copt de oportunități.

STU se străduiește să-și pregătească studenții pentru a fi un lider în fiecare domeniu al vieții lor - profesional, personal și spiritual. Universitatea are o lungă tradiție catolică de excelență academică și este distinct progresivă în perspectiva sa; îmbrățișând noi concepte și tehnologii, desfășurând programe impresionante de cercetare pe o mare varietate de discipline.

Universitatea își găsește rădăcinile în Universitatea Santo Tomas de Villanueva, înființată în 1946 în Havana, Cuba, de către augustinienii americani, cu asistența augustinienilor europeni. Când guvernul Castro i-a expulzat pe augustinieni din Cuba în 1961, câțiva dintre augustinienii americani au venit la Miami, unde au fondat Colegiul Biscayne în 1961. Universitatea a fost sub sponsorizarea Arhiepiscopiei Miami în 1988, conferind Sfântului Toma distincția de a fi singura universitate arhidiecezană catolică sponsorizată în statul Florida. Când s-a obținut statutul de universitate, numele instituției a fost schimbat în Universitatea St. Thomas pentru a reflecta moștenirea sa cubaneză.

UTS are 18 absolvenți de licență, 16 absolvenți de licență, 4 programe de doctorat și 1 program profesional (Drept) în trei colegii (Colegiul de Afaceri Gus Machado, Colegiul de Științe, Tehnologie, Inginerie și Sănătate și Colegiul Biscayne) și o facultate de drept . STU are 24 de echipe universitare ca parte a unui departament de atletism robust și competitiv.

Dezvoltarea conducerii

UTS se concentrează pe dezvoltarea abilităților personale și transferabile necesare vieții profesionale, cum ar fi rezolvarea problemelor, analiza critică, cercetare și comunicare scrisă și orală. Prin proiecte de grup veți învăța cum să operați eficient într-un cadru de echipă. Absolvenții STU sunt o rețea strâns conectată, cu legături puternice cu multe firme și organizații în sporturi profesionale, călătorii și turism, precum și afaceri și comerț internațional.

Stagii și chiar oportunități de plasare la locul de muncă sunt disponibile studenților în majoritatea programelor, permițându-vă să vă angajați în eforturi stimulative, satisfăcătoare și de îmbunătățire a carierei. Centrul pentru Succesul Studenților este conceput pentru a îmbogăți toate aspectele experienței studenților și asigură fiecare student înarmat cu abilități și instrumente pentru a reuși.

Istoria Universității Sf. Toma

Universitatea St. Thomas a fost înființată în 1961 sub numele de Colegiul Biscayne din ordinul fraților augustinieni. Colegiul a fost acceptat ca membru al Asociației de Colegii și Școli din Sud și acreditat pentru prima dată de Comisia pentru colegii în 1968. Prin creștere și dezvoltare continuă, Colegiul Biscayne a obținut statutul de universitate în 1984, după adăugarea a 10 programe de masterat și deschiderea al Facultății de Drept. Universitatea a ajuns sub sponsorizarea Arhiepiscopiei Miami în 1988, conferindu-i Sfântului Toma distincția de a fi singura universitate arhidiecezană catolică sponsorizată în statul Florida.

Când s-a obținut statutul de universitate, numele instituției a fost schimbat în Universitatea St. Thomas pentru a reflecta moștenirea sa cubaneză. Universitatea își găsește rădăcinile în Universitatea Santo Tomas de Villanueva, înființată în 1946 în Havana, Cuba, de către augustinienii americani, cu asistența augustinienilor europeni. Când guvernul Castro i-a expulzat pe augustinieni din Cuba, în 1961, mai mulți dintre augustinienii americani au venit la Miami, unde au fondat Colegiul Biscayne. Având în vedere experiența lor în Cuba, fondatorii universității și, în special, primul președinte al acesteia, care a fost prorector al Villanueva, erau familiarizați cu predarea studenților din medii diferite. Acel angajament față de diversitatea studenților continuă puternic astăzi.

Școala de Drept a Universității St. Thomas este una dintre cele două școli de drept catolice acreditate situate la sud de Școala de Drept a Universității Georgetown din Washington, DC. Facultatea de Drept din St. Thomas a fost pe deplin acreditată de Asociația Baroului American în februarie 1995 și oferă diploma de Juris Doctor (JD).

Sfântul Toma le-a dat absolvenților încrederea și abilitățile necesare pentru succes într-o varietate de domenii. Printre absolvenții notabili se numără: Alex Penelas, fostul primar al județului Miami-Dade, Andy Elisburg, vicepreședinte de operațiuni pentru Miami Heat; Christina Fernandez, Mareșal șef pentru Serviciul Mareșalilor SUA din Regiunea Sud; și John Dooner, CEO al Grupului de companii Interpublic.

Locații

  • Miami Gardens

    Northwest 37th Avenue,16401, 33054, Miami Gardens

    Întrebări