Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
St. Petersburg College in Florida

St. Petersburg College in Florida

St. Petersburg College in Florida

Introducere

Despre SPC

Absolvenții Colegiului St. Petersburg (SPC) ocupă primul loc în Florida pentru câștigarea celor mai mari salarii de intrare. SPC a fost fondată în 1927 ca St. Petersburg Junior College, primul colegiu de doi ani din Florida. Accesul, excelența și sprijinul studenților sunt semnele distinctive ale Colegiului St. Petersburg. Acreditat la nivel regional și recunoscut la nivel național, SPC a fost primul colegiu de stat din Florida care a oferit diplome de licență. Colegiul St. Petersburg oferă peste 100 de programe de studii și certificate și multe certificări de forță de muncă recunoscute în industrie, cu cereri ridicate și înalte calificări. Oferim un curriculum orientat spre carieră creat împreună cu experți din industrie pentru a ne asigura că studenții noștri sunt capabili să răspundă nevoilor angajatorilor de astăzi.

Acreditare

Colegiul St. Petersburg este acreditat de către Asociația de Colegii și Școli din Sud Comisia pentru Colegii (SACS-COC). Anumite programe academice sunt, de asemenea, acreditate sau aprobate de organizații naționale și de stat individuale.

129534_SPC5.jpg

Conducerea colegiului

Colegiul St. Petersburg este una dintre cele 28 de școli din sistemul de colegii din Florida, care oferă acces deschis studenților pentru a obține diplome și formare care să răspundă nevoilor angajatorilor locali și de stat. În Florida State College System, președintele este directorul executiv și este responsabil pentru funcționarea și administrarea colegiului. Președintele este, de asemenea, funcționar executiv și secretar corporativ pentru Consiliul de administrație. Fiecare colegiu din Florida este guvernat de un consiliu local de administratori, care respectă regulile stabilite de Consiliul de Stat pentru Educație. Acești administratori sunt numiți de guvernator pentru perioade de serviciu eșalonate de patru ani.

Comunitate și parteneri civici

Colegiul St. Petersburg este mândru de parteneriatele sale puternice cu organizații comunitare, instituții de învățământ, municipalități și grupuri non-profit.

Misiune, angajamente vizionare și valori

Declarație de misiune

Misiunea Colegiului St. Petersburg este de a împuternici studenții și comunitatea noastră pentru a atinge succesul și mobilitatea economică prin excelență academică și implicare.

Declaratie de viziune

Un colegiu de prim rang care îmbogățește și întărește viețile printr-o comunitate de îngrijire.

Angajamente vizionare ale colegiului

Excelenta academica

 • Vom oferi o educație de înaltă calitate studenților noștri, creând un mediu de învățare inovator și captivant în cadrul unei culturi colegiale de susținere.

Mobilitate economică

 • Vom oferi studenților noștri oportunități de a fi pregătiți pentru cariere cu salarii mari, cu nevoi mari și creștere profesională, ceea ce va contribui la succesul lor economic și va îmbunătăți calitatea vieții în comunitatea noastră, precum și va ajuta la încheierea ciclurilor generaționale de sărăcie.

Angajament comunitar

 • Vom investi în bunăstarea și creșterea comunității noastre, servind ca lider, organizator și catalizator pentru schimbări pozitive. Vom menține acest angajament prin crearea de parteneriate puternice, participarea la învățarea civică și implicarea comunității și cultivarea unei comunități de îngrijire.
129533_SPC1.jpg
129532_SPC2.jpg

Declarații de valoare

Succesul studentului

 • Credem că studenții sunt inima SPC și aliniem resursele, deciziile și eforturile pentru a-i împuternici să reușească.

Integritate

 • Cultivăm încrederea, transparența și echitatea prin etica personală și instituțională, empatia și compasiunea.

Focus pe comunitate

 • Încurajăm și modelăm principiile incluziunii, serviciului, parteneriatului și responsabilității sociale prin angajamentul comunității pentru a construi relații puternice la nivel local și în străinătate.

Creștere și abilitare

 • Oferim studenților și angajaților noștri clar Pathways creșterea personală și profesională, rezultând în oportunități continue de leadership, implicare și avansare.

Comunicare

 • Construim relații deschise și oneste pentru a asigura un dialog incluziv cu părțile interesate pentru a lua decizii informate și transparente.

echitate

 • Ne-am angajat să ne asigurăm că toate părțile interesate primesc ceea ce au nevoie pentru a avea succes prin experiențe, politici, practici și comportamente care sunt drepte, corecte și incluzive pentru ca indivizii să-și atingă potențialul maxim.

Multe țări, un colegiu

La St. Petersburg College, apreciem diversitatea intelectuală și culturală pe care o aduc studenții internaționali în campusurile noastre. Înțelegem că alegerea unei facultăți este o decizie importantă și vrem să te ajutăm să o faci pe cea potrivită. În prezent, SPC are peste 200 de studenți din 60 de țări diferite din întreaga lume.

În calitate de student în căutare de diplome, puteți studia în SUA cu o viză F1 sau puteți studia online din țara de origine. SPC oferă, de asemenea, o varietate de programe pentru a vă ajuta să învățați limba engleză. Aflați mai multe despre liniile directoare federale pentru a studia în Statele Unite ca student internațional.

Locații

 • Saint Petersburg

  St. Petersburg College, FL 33733-3489, Saint Petersburg

  Programe

  Întrebări