Keystone logo
SCPSU Business School

SCPSU Business School

SCPSU Business School

Introducere

Université Suisse Privée St Cléments - Scoala de Afaceri SCPU a fost infiintata pentru a dezvolta o serie de cursuri de grad in cooperare cu o serie de organisme profesionale de calificare profesionala.

Majoritatea organismelor profesionale cu care lucrează Université Suisse Privée St Clement au sediul în Regatul Unit și a devenit de dorit ca Université Suisse Privée St Cléments să creeze programe care să conducă, de asemenea, la calificarea educațională acreditată în Regatul Unit.

Ca parte a acestei Université Suisse Privée St Clements a deschis SCPU Business School pentru a oferi o serie de programe care nu îndeplinesc numai cerințele curriculum și calitatea de membru al organismelor profesionale de top din industrie , dar , de asemenea , să conducă într - o directă Pathway la calificări din Marea Britanie grad. Astfel, SCPU Business School a fost înființată pentru a oferi două conferințe universitare Université Suisse Privée St Cléments și UK OFQUAL.

Primele programe sunt concepute pentru a permite studenților să-și continue studiile cu o serie de universități din Marea Britanie.

SCPU - Business School consideră că opțiunea de a studia aceste două diplome OFQUAL acreditate ATHE și Université Suisse Privée St Cléments este o modalitate foarte bună de a studia o diplomă în Marea Britanie atunci când costul studierii unui grad de licență la majoritatea universităților din Marea Britanie variază de la £ 6,000 la 9.000 de lire sterline pe an

Cele mai multe universități din Marea Britanie vor accepta cele 240 de credite oferite de SCPU Business Associate în Managementul Afacerilor (OFQUAL Level 4/5), pentru a se alătura ultimului an de licență. În mod similar, majoritatea universităților vor accepta 120 de credite oferite de SCPU Business School Post Graduate în Management (OFQUAL Level 7) ca intrare avansată pe un MBA de completare.

66405_trrg.png

Locații

 • Lausanne

  Avenue Louis-Ruchonnet 4 1003 Vaud, , Lausanne

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Elveţia

   Întrebări