Keystone logo
St. Andrews University

St. Andrews University

St. Andrews University

Introducere

În septembrie 1961, primii studenți au pășit pe terenul unui campus spațios, centrat pe lac, care cu puțin timp mai devreme fusese numit Colegiul Presbiterian St. Andrews. Cu mult înainte de sosirea primilor studenți, presbiterieni din Carolina de Nord, laici și clerici, se angajaseră în această nouă aventură în învățământul superior.

Istoria Sf. Andrews a început în 1896 odată cu fondarea Colegiului Flora Macdonald din Red Springs, NC. În 1958, Flora Macdonald College a fuzionat cu Presbyterian Junior College din Maxton, NC pentru a înființa St. Andrews. În 1996, St. Andrews a sărbătorit aniversarea centenară a patrimoniului său, găzduind o serie de evenimente și sărbători. În cinstea ocaziei, peste 800 de absolvenți, facultate, studenți, personal și prieteni s-au adunat la această petrecere de ziua de naștere pentru a recunoaște istoria comună a celor trei instituții.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Laurinburg

    Dogwood Mile Street,1700, 28352, Laurinburg

    Întrebări