Keystone logo
© Tufigno Photo Services
St Martin’s Institute of Information Technology

St Martin’s Institute of Information Technology

St Martin’s Institute of Information Technology

Introducere

Institutul de IT St Martin este un licențiat (licența nr: 196) instituție de învățământ terțiar privat de către Comisia Națională pentru continuare și Învățământului Superior din Malta, oferind o gamă de nivel MQF 5 diplome și nivelul 6 și 7 grade în Calculatoare și Științe sociale conferite de la Universitatea din Londra. St Martin a fost înființată în 1985, și a început susținerea programelor oferite prin intermediul Universitatea din London International în anul 2000.

St Martin a impus ca o institutie unica de predare în Malta pe baza unui angajament de educație de calitate. Acest lucru a fost confirmat printr-un istoric de rezultate excelente în aceste ultimii ani, culminând cu 70% din elevii din 2006 a absolvit atinge o primă onoruri clasa, cu doi studenți care primesc trei premii academice între ele. Ultimii doi ani au fost, de asemenea, o poveste de succes cu 50% a absolvit la onoruri de prima clasa. Este imperativ de a pune lucrurile în perspectivă. Malta este cea mai mică țară membră a Uniunii Europene, cu o populație totală de peste patru sute de mii, cu, dacă unul dintre cele mai vechi universități stabilite de Cavalerii Sfântului Ioan din secolul al 16-lea. Concursul pentru elevi este astfel foarte grele, iar succesul a fost câștigat de către absolvenții St Martin are un efect marcat asupra deschiderea sectorului de învățământ superior, în Malta, de la un monopol veritabil într-un mediu pluralist, care va avea un efect pozitiv asupra populației de Malta.

Mii de studenți internaționali sunt atrasi de Malta pentru a studia limba engleză în fiecare an, și un număr de acești studenți aleg St Martin de a citi pentru calificările oferite prin intermediul Universitatea din Londra, mai degrabă decât a reveni în țara de origine. Acest lucru este de bun augur pentru viitorul institutului, si la Universitatea din Londra Programe Internaționale în Malta.

Locații

  • Hamrun

    St Martin's Institute of IT Schembri Street , HMR1541, Hamrun

    Programe

    Întrebări