Keystone logo
© Eva Dang
St John's College

St John's College

St John's College

Introducere

Bine ati venit

Viziunea noastră de aici la St John este de a pregăti creștinii pentru misiune într-o lume a schimbării. De mai bine de 150 de ani, suntem pionierii inovării în formarea ministerială și continuăm să formăm discipoli pentru leadership-ul pe prima linie prin programe care sunt bazate pe context, integrate și relevante.

Noi oferim programe de învățământ la distanță de peste 40 de ani și avem o suită de programe de înaltă calitate de la nivelul 4 la nivelul 7, prin intermediul Premiilor comune validat de Universitatea Durham, pe care le puteți studia în împrejurimile dvs. și într-un moment care vă convine.

Rădăcinile noastre sunt anglicane, dar noi îi întâmpinăm pe studenți dintr-o gamă largă de denominațiuni, organizații și rețele creștine ... Vă ajutăm să discerneți voia lui Dumnezeu în timp ce explorați chemarea sa în viața voastră, descoperiți tot ce Dumnezeu are pentru voi și creșteți un ucenic al lui Hristos. Programele noastre pot fi adaptate la propria voastră slujire, ajutându-vă să aprofundați înțelegerea Evangheliei prin învățarea, lucrarea și închinarea în comunitate. Veți dezvolta aprecierea teologiei, a slujirii și a misiunii, astfel încât să puteți inspira pe alții în credința și vocația lor - spre slava lui Dumnezeu, de dragul lui Isus și în puterea Duhului.

Site-ul nostru vă va ajuta să înțelegeți viziunea și valorile noastre și să vă oferim o imagine de ansamblu a diferitelor oportunități pe care trebuie să le pregătim și să le studiem împreună cu noi aici la St John's. Verificați diferitele secțiuni ale site-ului pentru mai multe informații despre programele pe care le oferim.

Luați legătura cu noi, vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări. Între timp, vă dorim fiecare binecuvântare pe măsură ce continuați să vă explorați partea voastră în misiunea lui Dumnezeu.

76494_people-woman-coffee-meeting.jpg

Viziune și valori

Scopul nostru principal este de a inspira învățarea creștină creatoare marcată de convingerea evanghelică, excelența teologică și viața plină de Duh, că cei care se antrenează cu noi ar putea fi pregătiți pentru misiune în lumea schimbării ...

În acest scop, suntem:

Înrădăcinată din punct de vedere biblic

St John's este un colegiu evanghelic, deși studenții din alte perspective și tradiții sunt bineveniți. Apreciem angajamentul grijuliu și responsabil față de Scriptură și credem că viețile și minunile noastre trebuie să fie modelate de înțelegerea biblică pe măsură ce îl urmăm pe Isus răstignit și înviat.

Spiritual viu

Ne așteptăm ca Dumnezeu să lucreze astăzi și să încerce să cultive o comunitate de rugăciune și închinare în care există deschidere față de Dumnezeu și față de celălalt. Suntem modelați de fluxul carismatic al creștinismului, pe măsură ce ne uităm să împărtășim lucrarea transformatoare a Duhului, atât individual cât și corporal. Aceste accente sunt intrinsec pentru ritmurile vietii noastre impreuna.

Misiune activă

Suntem dedicați proclamării holistice a vestei bune a lui Isus și toți studenții noștri sunt implicați activ în lucrare și misiune în practică. De la începuturile noastre, am căutat să ne ridicăm la provocările și oportunitățile prezentate de schimbările sociale și culturale și continuăm să ascultăm culturile în care trăim și să răspundem cu rugăciune, creativitate și energie. În aceste și în alte moduri, căutăm să trăim motto-ul biblic ales de către fondatorii noștri: "Vai de mine dacă nu predică Evanghelia" (1 Corinteni 9:16).

Riguros din punct de vedere academic

În timp ce ne adaptăm pentru a face față provocărilor culturii noastre în mișcare rapidă, menținem, de asemenea, excelența teologică care a caracterizat St John de la înființarea sa. Facultatea noastră sunt educatori calificați și cu experiență, care sunt, de asemenea, implicați în cercetare, scriere și practica ministerului într-o varietate de contexte dincolo de colegiu.

În mod obișnuit

Viața comunității este în centrul St John's și apreciem oportunitățile de a ne conecta unul cu altul în colegiu și în contexte dincolo de Colegiu, prin închinare, predare și învățare, precum și prin mâncare și socializare. Căutăm să creăm o cultură ospitalieră și să prețuim diversitatea bogată a tradițiilor, a mediilor, a stilurilor de închinare și a experiențelor care caracterizează viața la St John.

Colaborare activă

Căutăm să lucrăm în parteneriat cu biserici, dieceze, denominațiuni și rețele, pe măsură ce slujim împărăția lui Dumnezeu. Aceste parteneriate sporesc învățarea studenților, pe măsură ce dezvoltăm abordări de pionierat pentru misiune și misiune în Midlands și în alte regiuni.

Locații

  • Nottingham

    St John’s College Chilwell Lane Bramcote Nottingham NG9 3DS, , Nottingham

Întrebări