Keystone logo
SRH University Wilhelm Löhe

SRH University Wilhelm Löhe

SRH University Wilhelm Löhe

Introducere

Călătorii personale de studii superioare

Facem parte din SRH, o companie de educație și sănătate care ghidează oamenii pe drumul lor educațional de peste 50 de ani. Fiecare învață diferit. Prin urmare, sarcina noastră este să oferim sprijin personal fiecărui individ, permițându-i să creeze condițiile pentru o viață de succes.

Noi modelăm viitorul împreună cu tine

Suntem SRH University Fürth, Universitatea de Științe ale Sănătății din Regiunea Metropolitană Nürnberg, Erlangen, Fürth. Datorită programelor noastre inovatoare de licență și master, suntem pentru managementul de ultimă oră în sănătate și asistență socială. Bazându-ne pe orientarea noastră bazată pe valori, educăm oamenii care doresc să modeleze sistemul de sănătate și de îngrijire socială al viitorului – cu o abordare economică, orientată spre viitor și responsabilă.

O pasiune pentru viață

La SRH University Wilhelm Löhe obiectivul nostru este ca tu să-ți finalizezi cu succes diploma și să-ți trăiești viața fără griji, permițându-ți să începi următorul capitol al vieții tale - cu încredere și independent. Pasiunea pentru acest obiectiv ne determină munca. In fiecare zi.

Locații

  • Fürth

    Merkurstraße,19, 90763, Fürth

    Întrebări