Keystone logo
SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Introducere

INOVAȚIE MEETS COOPERARE

Testul SRH Hochschule für Logistik și Hamm economică are un profil clar: Am tren lideri de piata tot mai mare de servicii tehnice legate de afaceri muncă. Am pus accentul studiilor noastre asupra industriilor promițătoare.

Tineri, modern și orientat spre viitor

, Universitate privată recunoscut de stat infiintata in anul 2005. Din cauza orientare și formare de calitate noastre specială în logistică și de energie, suntem un jucător important în peisajul învățământului superior în NRW și inginerie industrială.

Testul SRH Hochschule Hamm face parte dintr-o rețea națională de universități private ale SRH care urmează un model comun, dar au profiluri științifice independente. Materialul produs de administrațiile universitare cu modelul comun purtător de universități SRH a fost decizia de 24 Senatului Iulie 2008 inclus în ordinea de bază pentru SRH Hochschule Hamm. Scopul universităților SRH este eligibil pentru oameni talentați în special tinerilor la programe orientate spre viitor și să conducă la calificări recunoscute la nivel național care să le ofere oportunități de carieră oferite pe piața forței de muncă. În același timp, universitățile SRH doresc să încurajeze și să le sprijine in dezvoltarea lor în personalități independente, suverane. În plus, universitățile SRH doresc să contribuie la inovare și formare profesională în afaceri și în societate prin cercetare aplicată și pregătire științifică în profilurile lor respective.

SRH Hochschule Hamm urmează următoarea declarație de misiune pentru atingerea scopurilor lor academice.

I. angajamentul de a libertății personale

Noi credem că libertatea personală este seva unei societăți vibrant, dinamic și democratic. Este, deși garantat de Constituție, nu o marfă care cade din cer, ci trebuie să fie încercat din nou și din nou, pentru noi și susținut. Prin urmare, ne acordă o mare importanță personalului și studenților care se vad ca-libertate conștient, personalități independente și avocat cu curaj pentru protecția și apărarea libertăților civile și a drepturilor fundamentale, care respectă întotdeauna libertatea altora.

II. Accentul pus pe autodeterminare

Credem că creativitatea umană și originalitate și personalitate poate aduce numai la îndeplinire pe deplin atunci când acestea pot dezvolta și personaliza planul lor de viață posibilă independent. Prin urmare, va incurajam în autodeterminare universitatea noastră și auto-dezvoltare a individului, d. h. la capacitatea de a forma propriile opinii, bazate pe fapte, vin să dețină wohlabgewogenen decizii și să le reprezinte cu putere și stăpânire de sine.

III. Promovarea responsabilității personale în unire sociale

Speram ca responsabilitatea individuală, angajamentul și inițiativa privată sunt mai potrivite decât dependența de structuri și soluții colective pentru a duce viața lui de auto-determinate și responsabil social, precum și pentru a promova binele comun. Fiecare persoană este o personalitate unică și, în același timp, întotdeauna, de asemenea, o ființă socială. Prin urmare, va incurajam dezvoltarea studenților și a personalului nostru de gândire independent și în calitate de persoane care modelează activ destinul în mod independent și cu încredere în propriile abilități și în parteneriat cu alte persoane.

IV. Toleranță și deschidere

Noi bun venit toți angajații și studenții, indiferent de trecutul lor etnice, religioase și sociale salut faptul că îndeplinește cerințele tehnice impuse de el, colegul său sa întâlnit cu toleranță și respect și să respecte valorile declarația misiunii noastre în activitatea sa în universitățile noastre. Noi insistăm ca studenții noștri să câștige experiență internațională și competență interculturală.

V. respectarea independenței

Suntem atenti la-partid politic, religios și neutralitate ideologică a universităților SRH și independența lor față de interesele economice ale părților terțe, în scopul de a păstra un climat de independență intelectuală și diversitate în care personalul și studenții au propriile lor idei și opinii dezvolta liber, reprezintă și pot realiza.

VI. Advocacy de economie socială de piață și concurență

Misiunea noastra este economia socială de piață, care combină libertatea individului, dinamica echitate economică și socială împreună. Noi credem că una dintre paternalism de stat posibile economie de piață cu elementele ei de susținere libertății contractuale, proprietate privată și concurența este mai bună decât orice alt sistem adecvat pentru a promova prosperitatea individului, solidaritatea cu alții, și dreptatea în societate. Prin urmare, vrem să facem cu și în universitățile noastre să contribuie la înțelegerea, conservarea și consolidarea economiei de piață în țara noastră, studenții noștri și vă permite să se dovedească cu succes în competiția de pe piață la nivel mondial și, prin urmare, responsabilitatea socială de a fi conștient.

VII. Conducerea antreprenorială a Universității

Suntem încrezători că universitățile noastre valorile mai sus menționate pot trăi și răspunde la cerințele științifice pe care le ridică mai flexibile, mai rapide și mai bune și să le îndeplinească atunci când acestea sunt conduse ca o afacere numai. Acest lucru necesită antreprenori puternici, care sunt dispuși să își asume responsabilitatea personală pentru bunăstarea societății încredințată de a căuta propria cale spre succes și acest lucru, de asemenea, apoi pentru a merge atunci când acest lucru este plină de dificultăți și rezistențe. Se respectă principiile bunei guvernanțe corporative și de conformitate.

Locații

  • Hamm

    Platz der Deutschen Einheit 1 , 59065, Hamm

    Întrebări