Keystone logo
SRH Haarlem University of Applied Sciences MSc Management aplicat al durabilității
SRH Haarlem University of Applied Sciences

MSc Management aplicat al durabilității

Haarlem, Ţările de Jos

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 15.900 / per course *

În campus

* studenți din afara UE

Introducere

Descoperă Maestrul nostru

Deveniți o forță motrice din spatele transformării către o lume durabilă.

Ca oameni, suntem încă foarte dependenți de resursele naturale pentru activitățile noastre, munca și supraviețuirea. Cu toate acestea, utilizarea lor masivă duce la epuizare și are consecințe negative ireversibile pentru clima noastră și bunăstarea planetei noastre. Pentru a evita consecințele dezastruoase pentru societatea noastră, trebuie să ne concentrăm pe un viitor mai durabil, reducându-ne drastic nevoia de resurse naturale și îndreptându-ne către o economie circulară.

Acest program de master este conceput pentru a vă permite să deveniți o forță motrice în transformarea către o lume durabilă și vă va dota cu cunoștințele și competențele necesare pentru a stimula inovația durabilă.

Experiența întâlnește spiritul antreprenorial

Grupul SRH, o rețea lider de universități private independente din Germania și Global School for Entrepreneurship, o Universitate de Științe Aplicate care își propune să dezvolte antreprenorii de mâine, a creat Haarlem Campus pentru a aduce inovație și antreprenoriat studenților locali și internaționali din Haarlem. Cei doi operatori universitari care cooperează într-un scop anume – VOR SĂ MERGĂ DEPARTE. Și a merge departe înseamnă a te apropi de visele și obiectivele tale profesionale.

Atât Germania, cât și Țările de Jos, găzduiesc cele mai reputate sisteme de învățământ la nivel mondial, ceea ce este unul dintre motivele pentru care credem că această cooperare îndeplinește toate condițiile prealabile pentru o călătorie educațională neconvențională și de succes.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări