Keystone logo
SRH Berlin University of Applied Sciences M.Sc. Managementul lanțului de aprovizionare
SRH Berlin University of Applied Sciences

M.Sc. Managementul lanțului de aprovizionare

4 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 800 / per month *

În campus

* Cetățeni UE / SEE, inclusiv Balcanii de Vest și Elveția: 800 EUR pe lună | cetățeni non-UE / SEE: 6450 EUR pe semestru

Introducere

Înțelegeți și gestionați lanțurile globale de aprovizionare

Economia actuală este dominată de comerțul internațional și de cererea crescândă a consumatorilor, ceea ce face ca lanțurile de aprovizionare la nivel mondial și procesele de afaceri să devină din ce în ce mai complexe și mai diverse.

În economia noastră globalizată, este necesară o nouă generație de manageri ai lanțului de aprovizionare care să poată face față lanțurilor valorice pe mai multe niveluri, proceselor digitale de afaceri, structurilor IT complexe și părților interesate din diferite culturi. SRH răspunde acestei nevoi cu două programe de masterat la Berlin și Hamburg care leagă subiecte precum gestionarea proceselor, afacerile internaționale și tehnologia lanțului de aprovizionare.

Dacă doriți să analizați și să faceți față lanțurilor valorice pe mai multe niveluri, proceselor digitale de afaceri și structurilor IT complexe, consolidându-vă în același timp abilitățile de leadership și comunicare, atunci Master Supply Chain Management este potrivit pentru dvs.!

Ce veți învăța

Noul nostru program de masterat vă ajută să proiectați, să gestionați și să analizați lanțuri de valoare complexe. Obțineți o perspectivă intensivă asupra lanțurilor de aprovizionare globale și vă dezvoltați abilitățile de comunicare, negociere și prezentare în proiecte.

Datorită abordării noastre orientate spre tehnologie și proces, veți afla despre sistemele SCM și ERP și vă veți extinde cunoștințele în dreptul internațional, logistică și managementul proceselor. În plus, veți deveni competenți în subiecte actuale, cum ar fi business intelligence, SCM 4.0, big data și cercetare operațională.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări