Keystone logo
Springfield College

Springfield College

Springfield College

Introducere

Springfield College este o instituție independentă, nonprofit, coeducativă. Springfield College are o lungă și distinsă istorie de servire a umanității prin educația studenților săi - în spirit, minte și corp. De aproape 130 de ani, membrii facultăților recunoscute la nivel național și internațional pregătesc studenții pentru conducere în comunitățile noastre - în școli, spitale, afaceri și domenii de sport - în Statele Unite și în întreaga lume.

Colegiul oferă o serie de programe de licență și studii postuniversitare în științe ale sănătății, servicii umane și sociale, management sportiv și studii de mișcare, educație, afaceri și arte și științe. De asemenea, oferă programe de doctorat în educație fizică, terapie fizică și psihologie de consiliere.

Prin bursă academică și o cultură vibrantă a atletismului, studenții Springfield College sunt indivizi bine rotunji, întregi, echilibrați, care se află în partea de sus a jocurilor lor, indiferent de forumul lor. Și acești studenți exemplari au selectat Springfield College - în majoritatea cazurilor ca primă alegere - pentru că suntem dedicați absolvenților care vor schimba lumea. Springfield College este clasat în mod constant printre cele mai bune universități și ca instituție care duce la școala absolventă pentru mulți dintre studenții săi.

Ne concentrăm pe a ajuta studenții să dezvolte întreaga persoană, astfel încât să poată servi drept lideri în comunitățile lor, organizații, companii - oriunde urmează pașii următori.

Misiunea Springfield College este de a educa întreaga persoană în spirit, minte și corp pentru conducere în serviciul altora.

Locații

  • Springfield

    Alden Street,263, 01109, Springfield

    Întrebări