Keystone logo
Sprachschule Aktiv

Sprachschule Aktiv

Sprachschule Aktiv

Introducere

Școală activat in Munchen - să învețe limbi convenabil într-o atmosferă relaxată

Învățarea limbilor străine în școala noastră limbă în Munchen este distractiv! Fie că este de a învăța limba germană pentru începători ca limba a doua, engleza de afaceri sau o limbă străină pentru a sărbători. Noi, scoala activat Munchen, va va delecta cu echipa noastră de vorbitori nativi de simpatic noua limbă și cultură! Clasele de limbi individuale, clasele de grup și profesorii de limbi străine personal la școală limba noastră în Munchen puteți rezerva la preturi ieftine.

Doriți să învețe limba germană ca limbă străină, să vizitați un curs de calificare în limba engleză Munchen, îmbunătăți pronunția dvs. franceză sau du-te în limba italiană? Atunci spunem ca o școală de limbi Activ Munchen Buenos Dias, Enchanté, Ciao și Hello în multe alte limbi, cum ar fi spaniolă, rusă sau portugheză.

Școală activat - școală limba în Munchen din 2003

Conceptul de școală de limbi activ în Munchen este atât de mult succes încât, după peste 10 de ani au acum 120 de vorbitori nativi de bine pregătiți ca profesori de limbi străine din Munchen și puteți avea, de asemenea, o școală de limbi privat din Barcelona. Peste Germania, ne veți găsi în 5 orașe: München, Berlin, Freising, Ingolstadt și Garching.

Locațiile noastre din Munchen:

 • Heßstr. 90, 80797 München - Tegernsee Rt. 135 în Giesing 81539 München - Dachau Str 11, 80335 München

Locații

 • Munich

  Sprachschule Aktiv Tegernseer Landstraße, 135, 81539, Munich

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări