Keystone logo
© Carrianna Field
Sports Business Institute (SBI)

Sports Business Institute (SBI)

Sports Business Institute (SBI)

Introducere

Sports Business Institute (SBI) fost înființat în 2012 cu scopul de a pregăti profesioniștii pentru a trece la poziții de conducere în industria fotbalului. De atunci, am instruit peste o mie de profesioniști din 83 de țări, oferindu-le instrumentele necesare pentru a le pregăti cu succes și pentru a-și optimiza oportunitățile de succes în industria fotbalului.

De-a lungul anilor, am continuat să inovăm pentru a satisface cererea globală a industriei, am obținut informații mai profunde prin stabilirea de parteneriate cu cei mai importanți actori din fotbal și am dezvoltat programe axate pe leadershipul transformator.

Programele SBI sunt concepute pentru cei care doresc să înceapă sau să își avanseze cariera în afacerea fotbalului.

Cu sediul în Barcelona, una dintre capitalele fotbalului din lume, programele noastre sunt livrate în lume prin metodologia noastră interactivă online, care combină conferințe web săptămânale în direct cu profesioniștii din industrie cu o platformă online integrată, care constă în studii de caz de afaceri, prezentări, forumuri specifice fotbalului , și videoclipuri care asigură că conceptele sunt învățate, implementate și evaluate.

Locații

  • Barcelona

    Carrer d'Arístides Maillol,5, 08028, Barcelona

    Întrebări