Keystone logo
© Penn State Great Valley
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Introducere

Sună Spalding Home

Spalding University este casa pentru studenții care doresc să obțină o diplomă în timp ce se angajează și servesc comunitatea. Punem compasiunea în acțiune în fiecare zi, concentrându-ne pe misiune. Ne oferim voluntari, predăm, susținem, organizăm și dăruim. Elevii noștri sunt activi în comunitate, folosind educația Spalding pentru a face lumea mai bună. Suntem o comunitate diversă, cu un angajament de bază față de incluziune și prețuim studenții, profesorii și personalul din toate categoriile sociale. Începe-ți călătoria la facultate cu noi și urmează-ți pasiunile.

O comunitate incluzivă

La Spalding, suntem o comunitate incluzivă de oameni care sunt fundamental diferiți unul de celălalt. Ne acceptăm cu umilință unul pe celălalt pentru ceea ce suntem. Reprezentăm o secțiune transversală a societății. Avem cel mai divers corp de studenți din punct de vedere rasial al colegiilor private din Kentucky. Treizeci și unu la sută dintre studenți se autoidentifică drept oameni de culoare.

Suntem o comunitate de cursanți formată din artiști, veterani, activiști, părinți, lideri religioși, membri ai comunității LGBTQIA și sportivi. Suntem toți acești oameni și nu numai. Avem abilități, idealuri, culturi, medii, obiective și pasiuni diferite. Cultivăm un spațiu de sprijin pentru ca toți studenții noștri să învețe și să se dezvolte.

Din 1814, slujim comunitățile noastre în tradiția Surorilor Carității din Nazaret, cu un spirit de incluziune și compasiune.

Alăturați-vă tradiției noastre. Lasă-ne să te urăm bun venit acasă.

Campus Mic, Oraș Mare

Spalding University este un mic campus situat în inima orașului energetic Louisville, Kentucky. Una dintre numeroasele instituții și organizații care fac ca darea înapoi să fie un mod de viață, Spalding University este un lider activ în cartierul SoBro. Campusul lui Spalding este înconjurat de conace istorice frumoase și străzi mărginite de copaci la sud și malurile râului Ohio la nord. Orașul nostru este recunoscut drept unul dintre cele mai locuibile orașe ale Americii. De fapt, a fost numit un oraș de top pentru noii absolvenți de colegiu de către SmartAsset, ceea ce ar putea explica de ce peste 70% dintre absolvenții noștri aleg să locuiască în Louisville.

Spalding și Louisville

Spalding University este un microcosmos al orașului în care trăim. Cu o comunitate diversă și un accent pe compasiune, Spalding reflectă diversitatea rasială, economică, culturală și LGTBQIA a orașului care ne înconjoară. Elevii implică comunitatea din Louisville prin stagii și muncă de teren, activități locale și servicii de voluntariat, precum și nenumărate parteneriate cu întreprinderi și organizații comunitare.

Trăiește în centrul tuturor

Oferind o scenă artistică înfloritoare, în mijlocul unor parcuri renumite și împrejurimi naturale, Louisville este, de asemenea, una dintre cele mai bune destinații culinare și culturale din Midwest. Orașul nostru oferă peste 1.000 de restaurante locale și a fost desemnat de National Geographic în Top 10 Food City. Dacă cauți divertisment, artă sau cumpărături, avem The Kentucky Derby Festival, Forecastle Music Festival, Gonzofest, World Fest, districtul Nulu, Highlands istoric și multe altele. Louisville găzduiește peste 120 de sisteme de parcuri, inclusiv Waterfront Park. Toate acestea și multe altele fac din Louisville o destinație culturală populară. Călătorii vin în Louisville pentru a experimenta artă, aventură în aer liber, scena gastronomică la modă și divertisment de tot felul. Urcă-te în mașină sau autobuz și te afli la o jumătate de zi cu mașina la Chicago, St. Louis, Indianapolis, Cincinnati, Nashville, Asheville și alte destinații interesante.

Misiunea noastră este să-i slujim pe ceilalți

Misiunea noastră este forța noastră motrice. Este mai mult decât ceva pe care îl veți găsi în istoria sau charterul nostru. O trăim. Îl împărtășim. Ne mândrim cu ea. Îl vei învăța din prima ta zi petrecută în campus și vei interacționa cu el în fiecare zi, în sala de clasă și în afara ei. Și când vei absolvi, o vei lua cu tine în lume.

Caracteristici Campus

  Admitere

  Locații

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Întrebări