Keystone logo
Spain Business School

Spain Business School

Spain Business School

Introducere

Spain Business School este o școală nativă digitală, un lider în formarea afacerilor digitale private, independente și plural cu o funcție socială foarte importantă. Am putea indica faptul că ne confruntăm cu una dintre puținele școli de afaceri sociale, dacă nu singura. Este alcătuit din profesioniști activi și manageri care doresc să împărtășească experiența lor adăugând valoare societății. Vrem să servim și să formăm oameni talentați, indiferent de vârstă, rasă sau calificări. De asemenea, consolidăm propunerea educațională cu calitatea masterelor universitare.

Spain Business School se concentrează pe formarea în afaceri, marketing, securitate cibernetică, big data, legală și operațională, urmând o metodologie de eLearning de înaltă calitate, care este acum utilizată de școlile de business de top din lume.

Spain Business School prezentă pentru a obține recunoașterea comunității internaționale ca instruire în afaceri digitale de calitate datorită personalului său didactic, cererii ridicate a programelor academice și sistemului de costuri competitive. Ceea ce s-a gândit (transformarea digitală) a fost un viitor, iar acum este un prezent foarte real, l-am văzut prezent în 2012.

pixel

misiune

Misiunea și viziunea Spain Business School

 • Că ești protagonistul învățării tale
 • Ele ghidează luarea deciziilor. Nu vă oferim răspunsurile. Înveți să răspunzi la întrebări pe care nu ți le-am pus niciodată
 • Accentul pe excelență și de servicii.
 • Creșterea formativă a societății.

valori

Valorile se bazează pe indivizi și companii sunt comunități de oameni.

 • Respect față de ceilalți, personal și profesional. De afaceri de management de oameni centrate.
 • Spirit de serviciu și de excelență în calitate ca mijloc de lucru bun.
 • Umilința, capacitatea de a învăța și de a asculta.
 • Integritatea și munca în echipă.
 • angajament social.
 • Internaționalizare.
 • Antreprenoriat.

SBS Knowledge Experiential Methodology

144087_SBSKE.png

Lumea și-a schimbat regulile. Transformarea digitală a accelerat 6 ani și educația este transformată. Am văzut deja drumul în urmă cu 7 ani. Prin urmare, dacă doriți să studiați într-o metodologie de înaltă performanță testată de ani de zile, studiați la Spain Business School .

Învățarea noastră este experiențială și necesită un grad ridicat de angajament și dedicație, la fel ca un program față în față, dar cu avantajul flexibilității pe care doar o formare online de calitate o poate oferi.

Aplicăm tehnici de predare „agile” în care veți avea obiective în fiecare săptămână, iar profesorul va fi ghidul dvs., mentorul dvs. Între săptămâni, flexibilitatea este realizată de dvs. Promovăm învățarea socială și colaborativă, deoarece în prezent învățarea are loc peste tot și un alt obiectiv al tău va fi să înveți să înveți, care are loc prin observare și experiență în realizarea cazurilor practice.

Și în toate acestea, tehnologia joacă un rol important. Din acest motiv, la Spain Business School ne-am dezvoltat platforma personalizată pentru acest lucru în avangarda inovației educaționale și, cel mai important, pentru ca dvs. să vă maximizați învățarea, garantând astfel cea mai bună adaptare la schimbare, principala caracteristică a societății de astăzi. Transformăm amenințarea schimbării într-o oportunitate

Participarea dvs. este foarte importantă și, astfel, ne îmbunătățim învățarea făcând modelul, adică învățând făcând, practicând, înțelegând situația și acționând, singur, în echipă, în colaborare și întotdeauna cu îndrumarea mentorului dumneavoastră.

Obiectivul final al instruirii noastre este de a vă îmbunătăți gândirea critică și creativă, astfel încât să învățați să gândiți și din gândire puteți analiza situații, probleme pentru a lua decizii corecte.

STUDIAȚI ONLINE. Învățarea experiențială

Combinați-vă munca, viața de familie, timpul liber cu metodologia noastră experiențială. Garantăm succesul cu metodologia noastră perturbatoare, dovedită în peste 7 ani și peste 20.000 de studenți.

Suntem lideri în instruirea online!

STUDIAȚI ONLINE. STUDIU PREZENTIAL. METODOLOGIE HIBRIDĂ. Învățarea experiențială adăugată la trăirea experienței la prima persoană.

Dacă sunteți, de asemenea, interesat de rețea, contactați cu profesorii, experiența de a studia în Europa, nu ezitați. Trăiește experiența SBS!

Puteți experimenta cu un model intensiv vara de la 2 la 4 săptămâni față în față este cu normă întreagă sau pe tot parcursul anului folosind metodologia executivă.

Cu platforma avansată de cunoaștere SBS nu veți fi niciodată singuri, nu vă veți pierde niciodată.

Conducerea metodologiei inovatoare în adăugarea de cunoștințe care transferă munca și cunoștințele dincolo de clasă. Munca în echipă, învățarea colaborativă, analiza cazurilor, conținutul bazat pe practică, cu flexibilitatea dvs., de la îndrumarea profesorului dvs. și datorită angajamentului, dedicării și efortului.

Vă propunem o metodologie uniformă de studiu cu cursuri săptămânale care vă îmbunătățesc și îmbunătățesc învățarea:

Învățarea prin practică și învățarea colaborativă

· Rețea de cunoștințe cu o agendă practică

· Test de evaluare. Evaluează-ți bazele

· CrowdLearning prin întrebări de discuție, cercetare și concepte de amploare.

· Monitorizare individualizată, forum și discuții tutorate

· Cursuri live. Elevii vor putea urma cursurile în direct și înregistrate. Urmăriți și profesorii și rezolvați-vă îndoielile.

· Seminarii web și cursuri masterale pentru afaceri digitale care vă amplifică cunoștințele

Dar ceea ce ne deosebește cu adevărat

Ești protagonistul învățării tale

Vă promovăm angajamentul

Expertul gestionează și îmbunătățește ceea ce înveți

Contează ce înveți

Îți îmbunătățim gândirea critică

Obțineți feedback real și personalizat de la un expert din industrie

Înveți să răspunzi la întrebări pe care nimeni nu le-a pus până acum

144099_opiniones_sbs.jpg

Cerinte pentru viza

Dacă vrei să vii să studiezi în Spania, vei învăța cum să aplici pentru viză. Aici vă oferim mai multe informații de interes pentru a vă rezolva toate îndoielile, dar vă recomandăm să mergeți și să informați consulatul sau ambasada Spaniei din regiunea dumneavoastră.

Burse și finanțare

Aplicați pentru bursa la Obra Social Spain Business School .

Peste 1 milion de euro în fiecare an pentru burse.

Clasamente

Spain Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/167246_acreditaciones-rankings-sbs.jpg" alt="Rankings Spain Business School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Mărturii studențești

Locații

 • Madrid

  C/ Antonio Toledano 7, 28028, Madrid

Întrebări