Keystone logo
Southwestern University

Southwestern University

Southwestern University

Introducere

La Southwestern University , nu sunteți pur și simplu consumatorul pasiv al cunoștințelor actuale; sunteți un participant activ la crearea de noi cunoștințe. Experiența Southwestern este concepută pentru a dezvolta practicile intelectuale necesare pentru a vă spori capacitatea de a explora regiuni de gândire originală și expresie creativă.

Lumea se schimbă - și într-un ritm accelerat. Într-o carieră din secolul 21, vi se va cere să avansați frontierele cunoașterii, să vă adaptați rapid la schimbări, să rezolvați provocări noi și complexe și să anticipați ce urmează.

Am creat o experiență care vă pregătește pentru aceste noi realități. Combinând programa noastră flexibilă, dezvoltarea modurilor moderne de gândire și experiența din lumea reală, SU vă va dota cu abilitățile necesare pentru a vă adapta, crea, colabora și vizualiza provocările din multiple perspective. Aceste abilități reprezintă o piesă valoroasă dintr-o educație mult mai largă și mai relevantă pentru mâine care vă așteaptă.

Locații

  • Georgetown

    East University Avenue,1001, 78626, Georgetown

    Programe

    Întrebări