Keystone logo
Southwestern Assemblies of God University, SAGU

Southwestern Assemblies of God University, SAGU

Southwestern Assemblies of God University, SAGU

Introducere

Universitatea Southwestern Assemblies of God există pentru a dota studenții spiritual, academic, profesional și intercultural pentru carierele și chemările lor date de Dumnezeu.

SAGU va fi o universitate creștină distinsă, care echipează liderii împuterniciți de spirit cu abilități de carieră și minister, oferind educație la prețuri accesibile, oportunități de formare practică și programe academice inovatoare.

Dumnezeu este sursa supremă a tuturor cunoașterii și adevărului și S-a revelat pe Sine în Scriptură; prin urmare, SAGU se angajează în autoritatea Bibliei și integrarea valorilor biblice în toate disciplinele academice. Căutarea adevărului și aplicarea acestuia în fiecare domeniu al vieții vine prin înțelegerea Cuvântului lui Dumnezeu și cunoașterea lui Hristos. Universitatea intenționează ca studenții să-și aprofundeze înțelegerea Scripturii și să dezvolte convingeri teologice bine fundamentate pentru o viață de slujire creștină printr-un nucleu atent selectat al curriculumului biblic și teologic.

Locații

  • Waxahachie

    Sycamore Street,1200, 75165, Waxahachie

    Întrebări