Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southwest University of Visual Arts

Southwest University of Visual Arts

Southwest University of Visual Arts

Introducere

Misiunea noastră

Southwest University of Visual Arts transformă viețile educând studenții să exceleze în domeniile artelor plastice, designului și comunicațiilor vizuale într-un mediu axat pe studenți angajat la cele mai înalte standarde de realizare academică, cercetare științifică, creativitate și cetățenie într-o comunitate mondială diversă.

Valorile și idealurile noastre

Southwest University of Visual Arts funcționează pentru a-și îndeplini misiunea în conformitate cu un set stabilit de valori și idealuri care susțin obiectivele universității. Aceste valori și idealuri servesc drept busolă care ghidează planul instituției și activitățile și deciziile sale de zi cu zi.

Adaptabilitate

Southwest University of Visual Arts apreciază și crede în adaptarea la arta și designul profesional și la comunitatea mondială, rămânând atent la schimbările sociale și tehnologice.

Responsabilitate

Southwest University of Visual Arts apreciază și crede în menținerea responsabilității pentru calitatea programelor educaționale oferite de universitate.

Comunicare

Southwest University of Visual Arts apreciază și crede în a fi deschis și receptiv la ideile individuale și la nevoile specifice și ascultând cu atenție toate opiniile și percepțiile.

Diversitate

Southwest University of Visual Arts apreciază și crede în înțelegerea lumii noastre ca o comunitate mare și complexă.

Inclusivitate

Ne străduim întotdeauna pentru incluziune; evaluând contribuția fiecărui membru al universității pentru a deveni cel mai bun dintre noi.

Standarde inalte

Suntem dedicați celor mai înalte standarde de realizare academică și dorim să transformăm viețile educând elevii să exceleze în artă și design.

Cu mare entuziasm ne împărtășește faptul că SUVA se mută într-o frumoasă clădire nouă situată la 20 E. Congress, în inima vibrantului centru Tucson. Această mișcare va permite SUVA să se integreze pe deplin în înfloritoarea comunitate de arte din Tucson, poziționându-ne pentru un viitor luminos în cadrul comunității noastre locale și nu numai.

Locații

  • Tucson

    East Congress Street,20, 85701, Tucson

    Programe

    Întrebări