Keystone logo
Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Introducere

70952_Screenshot-2018-2-15About.png

BINE ATI VENIT LA SMSU

Southwest Minnesota State University este o universitate publică de patru ani care oferă o educație de înaltă calitate în domeniul artelor și profesiilor liberale pentru a vă pregăti pentru o viață care are succes atât personal, cât și profesional. SMSU sa transformat într-o universitate de alegere, cu clasamente naționale înalte, producătoare de savanți care devin lideri, gânditori și antreprenori ai viitorului. Elevii și facultatea vin atât să se angajeze în bogata "Experiență de Sud-Vest", care începe cu academicieni puternici, îndeplinind oportunități sociale și sprijin din partea colegilor Mustang. Vă invităm să vizitați SMSU și să vă experimentați pentru tot ceea ce are de oferit.

Misiune, viziune și valori

Declarația de misiune a Southwest Minnesota State University :

" Southwest Minnesota State University pregătește studenții să facă față provocărilor complexe ale acestui secol ca cetățeni angajați în comunitățile lor locale și globale. Programele noastre complete de studii, predate în tradiția artelor liberale, sunt dedicate conectării experiențelor academice și practice de dezvoltare a studenților în sud-vestul Minnesotei în lumea întreagă. "

Declaratie de viziune:

" Southwest Minnesota State University este o universitate de alegere."

SMSU susține valorile fundamentale ale învățării transformaționale centrate pe excelență, implicarea civică și comunitară, diversitatea și conștientizarea la nivel global și problemele de mediu ale sustenabilității și administrării:

Excelență și inovare

Facultatea și personalul SMSU creează și sprijină un mediu de învățare centrat pe elev, de înaltă calitate

 • pregătește studenții să facă față provocărilor complexe ale acestui secol ca cetățeni angajați în comunitățile locale și globale;
 • oferă studenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a fi cursanți pe tot parcursul vieții

Angajarea civică și comunitară

SMSU facultate și personalul sunt angajate în și activități de sprijin care

 • să promoveze oportunități de angajare civică care să sporească reputația SMSU ca instituție locală, regională și angajată la nivel global
 • să construim parteneriate reciproc avantajoase în întreaga regiune și stat
 • oferă oportunități bogate pentru învățare care merg dincolo de clasa tradițională și de setările de laborator

Diversitatea și conștientizarea globală

SMSU facultate și personalul contribuie la crearea unui mediu care sărbătorește natura diversă și incluzivă a comunității campus SMSU ca ei

 • încurajarea înțelegerii culturale și a interacțiunilor și a unui mediu campus primit și accesibil tuturor grupurilor
 • să ofere un mediu de susținere pentru exprimarea intelectuală și comunicarea civilă de către toate grupurile

Mediul, administrarea și sustenabilitatea

Facultatea și personalul SMSU se angajează să fie administratori responsabili ai resurselor noastre de mediu și fiscale care

 • să faciliteze un campus sigur și accesibil
 • să promoveze acțiuni, programe și burse care vor duce la un viitor durabil

Declarația viziunii și valorile de bază recunosc accentul pus de Universitatea asupra atenției acordate nevoilor elevilor, promovării respectului față de voci diverse și încurajării acțiunilor durabile.

Mai mult, misiunea universității se aliniază cu misiunea și prioritățile sale de guvernare. Misiunea sistemului de stat din Minnesota este "Sistemul de colegii și universități din statul Minnesota, al instituțiilor distincte și colaborative, oferă o educație superioară care îndeplinește obiectivele personale și de carieră ale unei game largi de studenți individuali, îmbunătățește calitatea vieții pentru toți minnesotanii și susține economii vibrante statul."

Administrare

Dr. Connie J. Gores a fost numit de către statul Minnesota și și-a început datoria la 1 iulie 2013. Președintele Gores este al nouălea președinte permanent al SMSU.

Acreditari

SMSU este acreditat de Asociația Națională a Școlilor de Muzică, Consiliul de Învățământ din Minnesota, Consiliul pentru Educație în domeniul Asistenței Sociale, Alianța Națională de Parteneriate Conjugate de Înscriere (NACEP), Comisia pentru Educația Nursingului Colegial (CCNE) și Învățământul Superior Comisia Asociației Colegiilor și Școlilor Centrală de Nord, Strada 230 South LaSalle, Suite 2400, Chicago, IL 60602; (800) 621-7440. Pentru mai multe informații despre vizita la Comisia Învățământului Superior, vizitați site-ul lor: www.ncahlc.org.

70954_image_handler.jpeg

DOMNUL MUSTANGELOR

Suntem mândri de succesele frecvente ale sportivilor, precum și de Premiile pentru Cetățenie și de GPA-urile mari (peste 3.0). Studenții sportivi de la SMSU au câștigat premiul CoSIDA Academic All-America (R) de 19 ori în istoria școlii, 12 din 2009! SMSU a câștigat 51 de echipe NSIC, un concurent național NCAA, trei NCAA regionale și trei campionate naționale NIWBT. Patru sportivi au câștigat campionate naționale individuale!

MARSHALL, MINNESOTA

Southwest Minnesota State University este situată în Marshall, Minnesota, o comunitate prietenoasă în creștere de 13.000. Marshall a numit una dintre cele mai bune orașe mici ale Americii, este o unitate ușoară de la Twin Cities, St. Cloud, Sioux Falls SD și Fargo ND. Marshall este, de asemenea, casa mândră a companiei Schwan, Ralco Nutrition, Action TrackChair, alături de majoritatea angajatorilor USBank, Archer Daniels Midland, Centrul Medical Comunitar Afiliat și Centrul Medical Regional Avera Marshall.

Elevii și facultatea vin atât să se angajeze în bogata "Experiență de Sud-Vest", care începe cu academicieni puternici, îndeplinind oportunități sociale și sprijin din partea colegilor Mustang. Vă invităm să vizitați SMSU și să vă experimentați pentru tot ceea ce are de oferit. SMSU este cu adevărat locul în care vă aparțineți!

Pentru mai multe informații despre vizita lui Marshall: www.discoversouthwestmn.com

Locații

 • Marshall

  1501 State St, , Marshall

Programe

Instituția oferă și:

Întrebări