Keystone logo
Southern Utah University School of Business

Southern Utah University School of Business

Southern Utah University School of Business

Introducere

Școala de afaceri Dixie L. Leavitt oferă un mediu de învățare experiențială care combină teoria și practica și este conceput pentru a pregăti elevii să devină membri complet implicați, productivi și etici ai comunității de afaceri și ai societății.

Școala de afaceri Dixie L. Leavitt va fi recunoscută pe scară largă ca fiind o școală de afaceri de vârf în Intermountain West pentru instruire de înaltă calitate, învățare experiențială și succes al elevilor.

Prin educația centrată pe elev, Școala de Afaceri Dixie L. Leavitt oferă cunoștințele și direcția care formează o bază pentru succesul pe tot parcursul vieții studenților.

Promovăm un mediu care oferă studenților cunoștințele și abilitățile pentru a-și atinge obiectivele prin gândire critică, învățare eficientă și pregătire profesională relevantă.

• Oferim un curriculum riguros, relevant și inovator, axat pe principii esențiale și durabile de afaceri, care oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși.

• Creăm și îmbunătățim continuu programa prin cercetare și bursă și contribuții atât din comunitățile academice, cât și din cele de afaceri.

• Îmbunătățim educația studenților prin interacțiunea personală cu facultatea, învățarea experiențială și pedagogia excelentă.

Oferim un mediu conceput pentru a ajuta studenții să își modifice ambițiile și să găsească direcția ca persoane responsabile și etice atât personal, cât și profesional.

• Promovăm o cultură care încurajează facultatea și personalul să interacționeze cu studenții, oferindu-le direcție și încurajare pentru a-și atinge potențialul maxim și a contribui la o lume diversă și conectată.

• Conectăm studenții cu părțile interesate din comunitate, profesioniști și universitari prin implicarea în cluburi, competiții, explorarea carierei, stagii și alte experiențe în afara clasei.

• Oferim tuturor studenților oportunități de a găsi un loc de muncă semnificativ, de a intra în programe de absolvent sau de a-și îndeplini ambițiile.

Locații

  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Întrebări