Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southern Utah University College of Education and Human Development

Southern Utah University College of Education and Human Development

Southern Utah University College of Education and Human Development

Introducere

Bine ați venit la Colegiul de educație și dezvoltare umană Beverley Taylor Sorenson

Misiunea noastră principală este de a avansa educația, performanța umană și dezvoltarea familiei prin cunoaștere, compasiune și acțiune.

Facultatea de educație a profesorilor de la Universitatea Southern Utah denunță inechitatea și nedreptatea în sistemul nostru educațional și în societatea mai mare. Ne angajăm să dezvoltăm și să dezvoltăm educatori care prețuiesc toți oamenii din comunitățile pe care le deservesc. Astfel de educatori profesioniști vor acționa ca agenți ai schimbării, vor susține echitatea și justiția în școlile și comunitățile lor și vor încuraja elevii să facă același lucru.

Departamentul de Educație a Profesorilor din Southern Utah University oferă studenților posibilitatea de a se specializa în învățământul elementar sau în învățământul secundar. Obiectivele departamentului de educație sunt de a dezvolta educatori competenți din punct de vedere academic, cu experiență, pregătiți, să înțeleagă atât nevoia de artă, cât și de știință în educație și să aibă un management eficient al clasei. Parteneriate cu Iron County School District, Art Works for Kids, Utah Arts Council, US Forest and Park Service, SUU Outdoor initiative, Southwest Education Development Center K-16 Regional Alliance și mulți alții oferă studenților noștri oportunități de a fi implicați în stagii , oportunități de lucru, experiență de învățare practică și dezvoltare profesională.

Locații

  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Întrebări