Keystone logo
Southern Utah University

Southern Utah University

Southern Utah University

Introducere

Southern Utah University este o comunitate de campus îngrijitoare, unde studenții vin să-și exploreze interesele și să se pregătească pentru cariere semnificative și experiențe de viață. Cu peste 140 de programe universitare * și 21 de programe de absolvire și certificate în șapte colegii academice, SUU oferă cu mândrie oportunități de învățare de nivel mondial, bazate pe proiecte, în care studenții dobândesc experiență profesională înainte de a intra pe piața muncii.

Situat în cea mai bună curte din lume, SUU este Universitatea Parcurilor® datorită apropierii sale de mai multe zone de agrement în aer liber și parteneriatelor sale educaționale cu Serviciul Parcului Național. Campusul rezidențial sigur al SUU permite studenților - peste 12.000 - să creeze prietenii pe tot parcursul vieții, împreună cu aventuri în aer liber, o dată în viață, coroborate cu eforturi academice inovatoare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Întrebări