Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southern University Baton Rouge

Southern University Baton Rouge

Southern University Baton Rouge

Introducere

Universitatea de Sud consideră diversitatea ca fiind vitală pentru sănătatea oricărei întreprinderi educaționale. Pentru a sprijini această filozofie, Universitatea ia măsuri afirmative pentru a menține o facultate multiculturală, personalul și corpul studenților. Diversitatea este realizată în principal prin eforturi de recrutare asertivă și prin programe internaționale multifacetice.

Universitatea încearcă să recruteze și să mențină o facultate, care, prin pregătirea și activitățile sale academice, exercită un efect profund asupra diverselor instituții din stat, regiune, națiune și lume. Dincolo de rolurile lor tradiționale, membrii facultății îndeplinesc servicii distincte care completează și îmbunătățesc atât inițiativele didactice cât și de cercetare și oferă un mecanism suplimentar pentru ca Universitatea de Sud să aibă un impact asupra comunității în general.

Universitatea dezvoltă și menține un mediu fizic care este sigur și favorabil creșterii și dezvoltării intelectuale, funcționând în conformitate cu cele mai înalte standarde de gestionare fiscală și administrativă. Acest mediu este îmbunătățit folosind cea mai recentă tehnologie informațională, care oferă comunității universitare acces la resurse din întreaga lume.

ORGANIZAREA Școlii GRADUATE

Școala absolventă este găzduită în Biroul de studii absolvite, care este format dintr-un decan, un director de admitere, consilieri de admitere, un asistent executiv, un asistent administrativ și un coordonator administrativ. Decanul școlii absolvenților raportează vicepreședintelui executiv și Provost.

Biroul de Studii Absolvente este responsabil pentru aplicarea standardelor generale minime de lucru absolvent la Universitatea de Sud-Baton Rouge și pentru coordonarea programelor de absolvire în școlile și colegiile. Politicile și standardele generale ale Școlii Absolvente sunt stabilite de Consiliul Absolvenților. Responsabilitatea pentru operațiunile detaliate și zilnice ale programelor absolvenți revine departamentelor individuale, școlilor și colegiilor.

Biroul de Studii Absolvente procesează aproximativ 2.000 de cereri și servește mai mult de 1.100 de studenți înscriși în fiecare an. Aceasta include primirea și procesarea tuturor cererilor de admitere la Școala absolvită; înregistrarea studenților absolvenți și post-bacalaureat; și procesarea și ștergerea cererilor de absolvire pentru toți studenții absolvenți.

ISTORIA Școlii GRADUATE

La 28 aprilie 1956, Consiliul de Stat al Educației a solicitat oficialilor Universității de Sud să înființeze o școală absolvită. În semestrul de primăvară al anului 1957, Universitatea de Sud și-a admis primii studenți la Școala absolvită. La 8 august 1958, la sfârșitul sesiunii de vară, Universitatea de Sud a conferit primele sale studii de masterat pentru opt candidați.

În perioada relativ scurtă din 1958, învățământul absolvent la Universitatea de Sud a crescut constant. Au fost adăugate programe de masterat în biologie, chimie și matematică în anii 1960, iar în 1983, au fost implementate programe de masterat în contabilitate, informatică, administrație publică și educație specială. În ianuarie 1986, Școala Absolventă, în colaborare cu Institutul pentru Studiul și Reabilitarea Copiilor și Tineretului Excepțional, a inițiat primele programe de doctorat ale Universității Sudice - Doctorul în Filozofie în Educație Specială (Ph. D.) și Doctorul de Educația în învățământul special (Ed. D.). Din acel moment, mai mult de optsprezece programe de master și cinci doctorat. au fost adăugate programe.

Pentru a face față provocărilor din următorul mileniu, Universitatea de Sud și Colegiul A&M din Baton Rouge devine rapid o instituție de cercetare doctorală. Studiile universitare au câștigat impuls din cauza unor noi și reproiectate diplome de absolvire, precum și a unei facultăți de absolvire dedicate - un grup angajat care include Fulbright Scholars, cercetători distinși și mentori.

Oportunități există într-o serie de discipline academice, inclusiv doctorat. programe în politici publice, educație științifică / matematică, asistență medicală, toxicologie pentru mediu, educație specială și silvicultură urbană.

Astăzi, numeroase centre de cercetare, laboratoare de calculatoare și de învățare, facilități pentru învățare la distanță și instruire multi-media și o bibliotecă cu peste un milion de volume se numără printre o gamă largă de resurse. Burse de absolvire și asistență sunt disponibile studenților calificați.

Locații

  • Baton Rouge

    Harding Boulevard,801, 70807, Baton Rouge

    Întrebări