Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southern Oregon University

Southern Oregon University

Southern Oregon University

Introducere

SOU oferă peste 6 200 de studenți experiențe educaționale cuprinzătoare axate pe carieră. Împreună cu accentul pus pe succesul studenților și creșterea intelectuală, SOU se angajează în diversitate, incluziune și durabilitate. Programele de învățare teoretică și experiențială oferă studenților experiențe inovatoare și de calitate. La SOU, studenții construiesc legături puternice cu comunitatea prin stagii, mentorate, studii de teren, proiecte fundamentale, oportunități de voluntariat și implicare civică.

„Vă așteptăm să participați la numeroasele oportunități de la Southern Oregon University , alăturându-vă savanților, oamenilor de știință, artiștilor, scriitorilor și altor talentați care au fost atrași din întreaga lume pentru a învăța, a interpreta, a crea și a studia într-un loc în care toată lumea aparține . ”

Dr. Linda Schott, președinte SOU

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Ashland

    Siskiyou Boulevard,1250, 97520, Ashland

    Întrebări