Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Introducere

MINTE ÎN SCHIMBARE

Ca un catalizator pentru transformare și schimbare, Școala Simmons oferă soluții reale la problemele care provoacă comunitatea noastră și lumea.

Bine ați venit la Școala de Educație și Dezvoltare Umană Annette Caldwell Simmons, unde facultatea și personalul sunt dedicate dezvoltării profesioniștilor din mai multe domenii ale educației, consiliere, soluționarea litigiilor, fiziologie aplicată și wellness. Munca interdisciplinară pe care o desfășurăm la Simmons se concentrează pe crearea și diseminarea cunoștințelor bazate pe dovezi în aceste domenii pentru a aborda provocările unei lumi diversificate din ce în ce mai în schimbare. Predarea noastră de înaltă calitate și bursele riguroase se bazează pe un spirit de colaborare și într-o orientare către comunitățile pe care le deservim. La urma urmei, credem că bursa și formarea care modelează programele noastre de studii, studenții și absolvenții trebuie să rămână angajate să aibă un impact dincolo de SMU. Având acest accent central pe lucrul împreună în comunitățile noastre, sperăm să putem schimba viețile în bine.

Vă invităm să explorați numeroasele proiecte de cercetare, programe de studii, centre de formare și noi inițiative din Școala Simmons. Dacă vă imaginați viitorul în oricare dintre domeniile noastre, așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele carierei. Facultatea noastră încurajează studenții să aspire la obiective înalte în cariera lor, să îndeplinească rigorile pregătirii în domeniile lor și să construiască către un viitor mai bun pentru toți.

Pe măsură ce școala Annette Caldwell Simmons crește, participarea ta contează. Sperăm să decideți să ni se alăture.

Stephanie Knight, Ed.D.

Leon Simmons Decanul școlii de educație și dezvoltare umană Annette Caldwell Simmons

Locații

  • Dallas

    University Boulevard,3101, 75205, Dallas

    Întrebări