Keystone logo
Southern Federal University

Southern Federal University

Southern Federal University

Introducere

Cu origini care datează din 1915, Southern Federal University (SFedU) este cel mai mare centru științific și educațional din sudul Rusiei.

SFedU își trage rădăcinile către Universitatea Regală din Varșovia, care s-a mutat în sudul Rusiei în timpul Marelui Război.

Suntem recunoscuți ca fiind una dintre cele mai bune universități din Rusia pentru excelență academică, cercetare interdisciplinară și angajament social.

Astăzi, aproape 24.000 de studenți, inclusiv 2.500 de studenți internaționali, sunt înscriși pe două campusuri universitare situate în Rostov-on-Don și în Taganrog.

Cursurile de inginerie sunt oferite în campusul Taganrog, în timp ce campusul Rostov oferă o gamă largă de cursuri în științe și științe umaniste. SFedU oferă 86 programe de licență, 126 programe de master și 26 de programe de doctorat. Calitatea programelor academice este confirmată de organismele de acreditare germane: ACQUIN și AQAS.

Perspectiva internațională puternică a universității este demonstrată de proporția de studenți internaționali, 25 de destinații Erasmus +, 60 de acorduri de schimb și 10 parteneriate cu grad dublu. SFedU este implicat activ în procesul Bologna și absolvenții săi primesc suplimentul european la diplomă. SFedU efectuează o cercetare la nivel mondial în tehnologii informaționale, materiale inteligente, nanotehnologii, medicină a viitorului și robotică. Studenții pot efectua cercetări și pot face prototipuri la laboratoarele internaționale SFedU, la centre de echipamente de utilizare comună, la centre de inginerie. Studenții au acces gratuit la revistele științifice e-arbitrate.

SFedU are o multitudine de facilități în campus pentru a satisface nevoile studenților în domeniul cercetării, inovării și dezvoltării, de la echipamente de ultimă generație, incubatoare de afaceri până la centrul nostru sportiv.

Accesați site-ul nostru web

Locații

 • Rostov-on-Don

  105/42 Bolshaya Sadovaya Str, 344006, Rostov-on-Don

  • Taganrog

   Nekrasovskiy Pereulok, 44, 347922, Taganrog

   Întrebări