Keystone logo
Southern California University of Health Sciences

Southern California University of Health Sciences

Southern California University of Health Sciences

Introducere

O trăsură fără cai (una dintre puținele) „a repezit” pe drumurile de noroi și cărămidă. O fervoare de pionier a dominat gândirea liderilor civici progresivi. Los Angeles, „Orașul îngerilor”, era un oraș plin de viață, cu 319.000 de locuitori. Filmele erau încă la început, încă tăcute.

În acest mediu, Dr. Charles Cale și soția sa, Linnie, s-au angajat să disemineze cunoștințele despre o chiropractică de artă vindecătoare puțin cunoscută, dar antică. Dr. Cale a căutat să oficializeze instruirea medicilor chiropracticieni.

Până în 1911, când chiropractica modernă avea doar 16 ani în istoria sa, dr. Cale a solicitat și a primit un statut pentru Colegiul de Chiropractică din Los Angeles (LACC). Cales au început primele clase acasă, un curs de studiu de nouă luni care a inclus anatomie, principii chiropractice și tehnică.

Sfârșitul secolului al XX-lea a adus o schimbare majoră a ceea ce fusese LACC în ultimii 89 de ani. A fost adăugat Colegiul de Acupunctură și Medicină Orientală (CAOM) și a fost creată Southern California University of Health Sciences (SCU) pentru a găzdui atât LACC, cât și CAOM. Acest lucru a marcat un punct de cotitură de la o instituție care oferă un singur program la o universitate cu mai multe programe, cu planuri de a oferi programe suplimentare în ceea ce societatea a etichetat științe alternative ale sănătății.

În 2020, universitatea a continuat să crească adăugând două noi programe de masterat; Master în științe medicale și master în acupunctură și medicină chineză. În plus, universitatea a fost restructurată pentru a include LACC, Divizia de Științe Accelerate, Departamentul de Medicină de Est, Departamentul Ayurveda, Departamentul IPE, Programul de asistent pentru medici și Programul de științe ale sănătății.

Locații

  • Whittier

    Amber Valley Drive,16200, 90604, Whittier

    Întrebări