Keystone logo
Southern Arkansas University

Southern Arkansas University

Southern Arkansas University

Introducere

Southern Arkansas University "se simte ca acasă" cu vizite personalizate de turism, cadre didactice și personal care au grijă de succesul elevilor și o comunitate de campus îngrijorător. SAU oferă, de asemenea, programe tradiționale și unice de studii universitare care sunt clasate la nivel național pentru calitate și accesibilitate.

Amplasat într-o zonă liniștită și frumoasă din sudul Arkansasului, UAU este un loc minunat pentru a apela acasă și a studia o gamă largă de programe academice, inclusiv câteva oferte unice către stat și regiune. Împreună cu o experiență completă în colegiu în campus, Universitatea se află la mică distanță de activități în aer liber și este centrală pentru multe centre regionale, cum ar fi Texarkana, Shreveport, Little Rock etc.

Înființată în 1909, UAT a construit pe dedicarea sa pentru realizarea elevilor și continuă să crească, atât în ​​campus , cât și online , cu peste 80 de grade în patru colegii distincte și la Școala de Studii Universitare.

Misiune

Misiunea Southern Arkansas University este de a educa studenții pentru viața productivă și împlinită într-un mediu global, oferind oportunități de creștere intelectuală, îmbogățiri individuale, dezvoltarea abilităților și pregătire profesională semnificativă. Universitatea crede în valoarea persoanei și își asumă responsabilitatea de a dezvolta în elevi acele valori și competențe esențiale pentru o cetățenie eficientă într-o societate în continuă schimbare, liberă și democratică. Mai mult, Universitatea oferă un mediu favorabil excelenței în predare și învățare, bursă, eforturi creative și servicii.

Viziune

ORU este o universitate de calitate, cuprinzătoare, regională care extinde experiențele de învățare accesibile și transformative.

Obiective

  1. Implementați strategii care demonstrează că învățarea elevilor este cea mai importantă experiență universitară.
  2. Asigurarea obiectivelor de învățare universitare și a obiectivelor educației generale se realizează printr-un proces cuprinzător de evaluare.
  3. Recrutați și păstrați diverse facultăți și personal calificat care susțin un mediu de colegialitate și excelență academică.
  4. Elaborarea și implementarea strategiilor de gestionare a înscrierii care recrutează studenții de caracter și promisiunea academică.
  5. Îmbunătățiți păstrarea și absolvirea studenților.
  6. Stabiliți parteneriate strategice și inițiative pentru a extinde progresul și dezvoltarea UAT.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Magnolia

    100 East University, AR 71753, Magnolia

Întrebări