Keystone logo
South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

Introducere

Prezentare generală

Institutul de Afaceri și Tehnologie din Africa de Sud - SABTI, este situat central în Johannesburg și în inima orașului Braamfontein, cu campusul principal situat pe etajul 5, din Piața Arbor pe Cnr. Melle

Facilitățile colegiului există pentru a susține funcția principală a instituției de predare, cercetare și servicii. SABTI dispune de săli de clasă de ultimă oră, laborator de calculatoare, zonă de divertisment, facilități de bucătărie și de spălare, care adapostesc și persoanele cu dizabilități. În plus față de sălile de clasă, laboratoare și birouri, Colegiul are WI-FI GRATUIT pentru studenți în timpul orelor de învățare, cu ore de lucru regulate, începând de la ora 7:00 la 16:30, de luni până vineri.

107157_pexels-photo-936137.jpeg

La recepție există o Birou de auto-asistență cu calculatoare special destinate studenților pentru a-și face înregistrările și plățile. În general, instituția încearcă să mențină accesul deschis la facilitățile sale, însă își rezervă dreptul de a restricționa accesul. Accesul la studiourile TV și instalațiile utilitare este restricționat din motive de siguranță și operaționale.

Misiunea noastră este de a face campusul SABTI un loc confortabil, sigur și atractiv din punct de vedere estetic pentru a învăța, a trăi, a lucra și a juca.

Ne străduim să păstrăm toate sistemele de operare în stare bună de funcționare și să răspundem necesităților de întreținere și reparații de urgență ale comunității campusului. Ne angajăm să susținem dezvoltarea durabilă și să construim comunitatea prin mobilizare și educație, reducând în același timp amprenta noastră ecologică; în același timp, conservarea energiei, promovarea energiei regenerabile, utilizarea transportului alternativ, reciclarea și achizițiile ecologice.

La SABTI, viața socială este mai mult decât studierea. Avem diferite platforme care să conducă la exprimarea diferitelor talente ale studenților. De asemenea, avem un mediu care permite găsirea de noi prietenii într-o comunitate bogată în patrimoniu și interacțiune socială.

Orice persoană care a demonstrat o incapacitate sau o lipsă de voință de a respecta politica institutului sau legea aplicabilă poate fi "interzisă" din campus. O astfel de notificare, care este în general emisă de directorul siguranței campusului și / sau de biroul directorului, refuză accesul la toate proprietățile și facilitățile institutului.
Viata de campus

La SABTI, viața socială este mai mult decât studierea. Avem diferite platforme care să conducă la exprimarea diferitelor talente ale studenților. De asemenea, avem un mediu care permite găsirea de noi prietenii într-o comunitate bogată în patrimoniu și interacțiune socială.


SABTI Publishing

SABTI are o dorință extremă de a publica cărți bine cercetate și inovatoare, atât pentru cititorii universitari, cât și pentru cei cu experiență generală. Ne concentrăm în domenii cum ar fi revistele economice, viața studenților, arta și patrimoniul, știința, istoria și politica, biografia și diverse manuale.

* Dacă doriți să publicați cu SABTI Publishing, vă rugăm să consultați instrucțiunile noastre de trimitere.

107158_pexels-photo-1059120.jpeg


De ce SABTI?

suportabilitate

Afaceri din Africa de Sud

Angajabilitate

Afaceri din Africa de Sud

Afacerile din Africa de Sud

Calitate

Afaceri din Africa de Sud

Facilităţi

SABTI dispune de săli de clasă de ultimă oră, laborator de calculatoare, zonă de divertisment, facilități de bucătărie și de spălare, care adapostesc și persoanele cu dizabilități. Există GRATUIT WI-FI pentru studenți în timpul orelor de studiu. SABTI are, de asemenea, o Birou de auto-asistență, cu computere special destinate studenților pentru a-și face înregistrările și plățile.

Alte beneficii

 • Bursele și bursele sunt disponibile / oferite la SABTI.
 • Elevii dobândesc calificările într-o perioadă mai scurtă de timp.
 • SABTI beneficiază de oportunități de a participa la conferințe studențești în străinătate.
 • Activitățile sociale și divertismentul care aduce distracție mediului de învățare SABTI este situat central în inima orașului Joburg.
 • SABTI garantează stagii
 • SABTI oferă / oferă studenților săi cel mai bun ghid de carieră gratuit.
 • Accesul la transportul modern și infrastructura. SABTI este situat lângă stația Gautrain, stația de metrou, stația Bree Taxi, stația Park, stațiile Metrobus și Rea Vaya

Locații

 • Johannesburg

  Juta Street, 2001, Johannesburg

  Întrebări