Keystone logo
Sokhumi State University Maestru de Arheologie
Sokhumi State University

Maestru de Arheologie

Tbilisi, Georgia

0 Semesters

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Știința arheologică din Georgia a fost întotdeauna un subiect de mare atenție și grijă și rămâne aceeași astăzi. Principalul motiv pentru aceasta este că Georgia este o țară bogată, cu monumente arheologice. În anii 90 ai secolului al XX-lea, numărul studenților din acest domeniu a scăzut semnificativ din cauza situației sale socio-economice dificile. Acest lucru este inadmisibil, deoarece multe expediții arheologice străine lucrează în Georgia și au nevoie de parteneri bine pregătiți și demni cu care să coopereze. De asemenea, principalul lucru este că arheologii noștri ar putea efectua cercetări independente și gestionarea săpăturilor arheologice.

Obiectivele programului de masterat în arheologie corespund misiunii Sokhumi State University , deoarece se concentrează pe stabilirea valorilor naționale și universale, promovarea dezvoltării intelectuale, morale și culturale a societății; o fuziune logică a tradiției și inovației, dezvoltarea personală și profesională a studentului; predarea orientată spre student și pregătirea personalului competitiv.

Scopul nostru este să desfășurăm lucrările în mod corect și eficient sau să organizăm activități pentru a aduce o generație de arheologi de înaltă clasă. Multe lucruri trebuie schimbate în funcție de timp și de noile cerințe: nivelul de predare și metodologia ar trebui consolidate, îmbunătățite și crescute și ar trebui să se apropie de nivelul universităților europene. Oportunitatea de a face schimb de studenți cu universități străine ar trebui folosită pe scară largă. Arheologia este o disciplină care are o gamă largă de oportunități pentru studenți să studieze în străinătate sau să participe la săpături arheologice.

Ziua de astăzi necesită în mod necesar schimbări semnificative pentru a îmbunătăți organizarea instituției și baza sa material-tehnică. Este necesar să aprofundăm contactele de lucru cu colegii și studenții noștri străini, cu proiectele curente către diferite fonduri locale și străine, să găsim sponsori etc.

Cea mai puternică calitate a programului este cooperarea strânsă cu Institutul German de Arheologie, Tubingen și Universitățile Libere din Berlin.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în arheologie și științe ale antichității
  • Santiago de Compostela, Spania
 • Master european în știința materialelor arheologice (ARCHMAT)
  • Evora, Portugalia
  • Rome, Italia
  • + 1 Mai mult
 • Master în științe aplicate materialelor și siturilor de patrimoniu cultural
  • Padua, Italia