Keystone logo
Sokhumi State University

Sokhumi State University

Sokhumi State University

Introducere

Sokhumi State University este prima instituție de învățământ superior a republicii autonome din Abhazia - succesorul juridic direct al Institutului Pedagogic de Stat Sokhumi. Este o școală veche de secole care poartă tradițiile educaționale georgiene, valori naționale și universal recunoscute, care determină fermitatea sistemelor multiculturale.

Misiunea universității este de a pregăti specialiști de diferite niveluri educaționale care au o educație universitară corespunzătoare standardelor moderne ale lumii bazate pe principala valoare a umanității - cele mai recente idei științifice, primirea și diseminarea educației, care va avea un sens ridicat de responsabilitate civică pentru integrarea într-o societate globală. Ușile universității sunt deschise tuturor studenților și profesorilor, în ciuda etniei, originii sociale, a punctelor de vedere politice și religioase. Pentru Sokhumi State University , prioritatea este dezvoltarea unor sfere și domenii atât de importante precum studiile georgiene, studiile abhaze, formarea profesorilor, științele exacte și naturale, umanitare și sociopolitice, dreptul și administrarea afacerilor. În același timp, Sokhumi State University trebuie să pună în aplicare sfere interdisciplinare, programe pe termen scurt și eficiente pentru a pregăti personal înalt calificat relevant pentru piața muncii, cerințe competitive, moderne.

Sokhumi State University ajută la internaționalizare, continuitate, durabilitate și accesibilitatea educației; din punctul de vedere al acestui lucru, este important să participăm activ la programe educaționale și proiecte de cercetare împreună cu diverși parteneri străini, sprijinul acestora, care, la rândul său, va da recunoaștere internațională Sokhumi State University .

Locații

  • Tbilisi

    Ana Politkovskaia Street, , Tbilisi

    Întrebări