Keystone logo
Social Sciences University Of Ankara

Social Sciences University Of Ankara

Social Sciences University Of Ankara

Introducere

În universitatea noastră, care oferă posibilitatea comunicării și interacțiunii unu-la-unu cu instructorii, se urmărește dezvoltarea abilităților studenților noștri, cum ar fi vorbirea în fața unui public, creativitatea, gândirea critică, munca în echipă și leadership.

Conținutul cursului, care oferă perspective istorice și teoretice, permite studenților noștri să analizeze în mod eficient evenimentele actuale. Studenților care doresc să își urmeze curiozitatea științifică și să își dezvolte abilitățile de lucru interdisciplinare li se oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de discipline.

În universitatea noastră, există un cadru academic bine echipat, care a luat diplome postuniversitare de la universități distinse din țară și din străinătate și care conduce proiecte științifice internaționale. Social Sciences University Of Ankara , care este foarte selectivă atunci când își formează personalul academic, se bazează pe standarde internaționale în procesele de recrutare și evaluare. În acest fel, ASBU a reunit un grup de academician calificat la nivel internațional, echipat și cu experiență, care realizează proiecte originale și cercetări în diferite domenii.

Locații

  • Ankara

    Hacı Bayram, Hükümet Meydanı No:2, 06050 Altındağ/Ankara, Turkey, , Ankara

    Întrebări