Keystone logo
SOAS University of London MA Istoria Artei și Arheologiei
SOAS University of London

MA Istoria Artei și Arheologiei

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 11.520 / per year *

În campus

* taxe cu normă întreagă: 11.520 GBP; În străinătate, 22.500 GBP. Taxe de 2 ani cu normă parțială: 5.760 GBP/an; În străinătate 11.250 GBP/an. Taxe de 3 ani cu jumătate de normă: 3.840 GBP/an; În străinătate 7.500 GBP/an

Introducere

Mod de participare: Full-time sau part-time

Acest program este o oportunitate unică de a studia istoria artei și/sau arheologia Asiei, Africii și Orientului Mijlociu. Elevii se concentrează pe arhitectură, sculptură, pictură și artele decorative și au opțiunea de a urmări subiecte și abordări mai concentrate pe arheologie. Ei iau în considerare întrebări teoretice și metodologice și sunt invitați să pună la îndoială relevanța distincției disciplinare dintre Istoria Artei și Arheologie pentru studiul lumii non-occidentale. Cursurile acoperă o perioadă de timp care se întinde de la antichitate până la arta contemporană de astăzi.

Departamentul de Istoria Artei și Arheologiei conține unii dintre cei mai importanți experți ai lumii în istoria artei și arheologie din Asia și Africa, ale căror cercetări inovatoare informează și sunt informate de predarea lor. Studenții beneficiază de cunoștințele și entuziasmul de neegalat al personalului. În calitate de membri ai Școlii de Arte, ei profită de cunoștințele oamenilor de știință și ale studenților care studiază Muzica, Filmul și Media din Asia, Africa și Orientul Mijlociu în contexte istorice și contemporane. De asemenea, pot alege din modulele din alte departamente, profitând de SOAS în limbile, istorie, religii și culturi din Asia și Africa.

Un master de la Departamentul de Istoria Artei și Arheologiei oferă studenților expertiză în Istoria Artei și/sau Arheologia Asiei, Africii și Orientului Mijlociu. Absolvenții noștri postuniversitari progresează pentru a lucra în roluri de artă, cultură și patrimoniu, inclusiv în galerii, muzee, arhive, conservare, editare și administrarea artelor. Portofoliul mare de competențe transferabile pe care le dobândesc le permite să-și creeze cariere într-o serie de alte domenii din întreaga lume. Programele noastre de master sunt, de asemenea, o bază excelentă pentru cercetarea MPhil/PhD.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări