Keystone logo
Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Introducere

Universitatea Jiao Tong din Shanghai Antai Colegiul de Economie și Management

Shanghai Jiao Tong University College Antai de Economie și Management este larg recunoscut ca fiind unul dintre colegii Chinei de afaceri de conducere. 34th cotata printre programe de MBA la nivel mondial în 2017 de către Financial Times, Antai MBA este primul program de MBA în China , care urmează să fie acreditate triply de AACSB, equis și AMBA. Antai este situat în inima din Shanghai, China necontestat afaceri de capital, si este in mod constant pe locul printre școlile de afaceri de top din China. Antai oferă atât un full-time MBA International (IMBA), și programe de MBA part-time în limba chineză.


IMBA Antai caracteristicile sale cursuri predate complet în limba engleză, în timp ce oferă cursuri săptămânale din China. Profesorii noștri sunt experți respectați în domeniile lor, și grindina din universități și corporații de top din întreaga lume, oferind o perspectivă internațională, cu accent pe China, integrarea mai multor elemente relevante ale culturii și cunoașterii chineze. Elevii provin, de asemenea, dintr-o varietate de țări, care să permită un mediu interactiv cu adevărat global.


Cluburi academice, Forumuri MBA, și o rețea de absolventi extinsă oferă oportunități regulate pentru ca elevii să extindă rețeaua lor, si de a invata despre problemele curente de afaceri din China. Centrul nostru de dezvoltare a carierei oferă studenților cu orientare în carieră și oportunități de stagii și ocuparea forței de muncă full-time, pe baza intereselor și fundaluri elevilor.


Înființată în 1896, Shanghai Jiao Tong University a devenit larg recunoscuta ca una dintre cele mai faimoase instituții ale învățământului superior din China. Universitatea a cultivat multe personalități remarcabile, cum ar fi Jiang Ze Ming (fostul președinte al China) și Qian Xue Seng (Chineză om de stiinta distins), și o multitudine de distins antreprenori chinezi de conducere și inovatori.

Shanghai Advantage


Shanghai este orașul comercial cel mai internațional și cel mai mare din China, si este locul ideal pentru studenții internaționali interesați în studierea și lucrează în China. Shanghai este capitala Chinei de afaceri de necontestat, și, prin urmare o tinta de top pentru fiecare companie internațională din lume. Acesta oferă cele mai multe oportunități de carieră în companii multinaționale și locale din China. Orașul acceptă în prezent o populație de aproximativ profesionist străin 300.000, și este orașul de alegere pentru sediu de firma de multinaționale din întreaga lume. În plus, este de asemenea un fascinant metropolă chinez oferă posibilități nelimitate pentru divertisment și petrecere a timpului liber. Pune pur și simplu, pentru cei care caută să învețe de afaceri și să lucreze în cel mai dinamic centru de afaceri, internaționale în China, Shanghai este locul de a fi.

Avantajul Antai


Antai Colegiul își propune să ofere studenților internaționali două avantaje decisive. Mai presus de toate un MBA recunoscut la nivel internațional, predate în limba engleză, în China, la Shanghai top scoala de afaceri. Acest lucru le va da un avantaj cariera permanent ca China continuă să fie economia cea mai rapidă creștere din lume și o prioritate de top pentru companiile internationale.


În al doilea rând oferă studenților posibilitatea de a învăța atât fluent chineza și cunoștințe despre practicile de cultură și de afaceri din China. Aceste avantaje garantează studenților o fundație carieră extraordinară în economia modernă de globalizare.


Programul IMBA la Antai este unic prin faptul ca oferă studenților o perspectivă globală, cu un accent chinezesc, predate în limba engleză, folosind profesori străini și programe de schimb. Programul nostru atrage solicitanții interne de top care învață alături de colegii internaționale și schimb de studenți. IMBA este ideal pentru candidații care doresc să înțeleagă MBA atât de Est și concepte și practici de afaceri de Vest, oferind studenților un avantaj esențial ca lumea noastra devine tot mai mică și interconectate. În conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale, curriculum-ului nostru IMBA este pe picior de egalitate cu alte școli de afaceri de top din întreaga lume, în timp ce, de asemenea, integrarea elementelor relevante ale culturii și cunoașterii chineză

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Shanghai

    Shanghai Jiao Tong University, 1954 Huashan Road Shanghai, 200030, China, 200030, Shanghai

Programe

Întrebări