Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Introducere

SIT Graduate Institute oferă diplome de master, certificate și programe de dezvoltare profesională axate internațional în domeniile transformării conflictelor, educației internaționale, dezvoltării durabile și TESOL. Din 1964, SIT pregătește profesioniști pentru a avea succes în medii interculturale și internaționale.

Programe de masterat și certificate într-o varietate de domenii și formate de conținut

SIT Graduate Institute pregătește studenții din întreaga lume pentru a fi lideri, profesioniști și cetățeni eficienți. Programele de absolvire și de dezvoltare profesională ale lui SIT își au rădăcinile în modelul de educație experiențială, în care învățarea are loc la legătura dintre teorie și practică. Elevii sunt instruiți pentru a deveni practicieni cu înaltă calificare, care au o cunoaștere dominantă a bazei teoretice a profesiei lor; experienta in domeniu; și o conștientizare a propriilor capacități, valori și etică.

Studenții pot alege dintre diverse programe de masterat, certificate și dezvoltare profesională în domenii, de la educația internațională la dezvoltarea durabilă, la transformarea conflictelor și la predarea limbilor străine.

SIT este acreditat de New England Commission of Higher Education (NECHE) prin intermediul Comisiei sale pentru instituțiile de învățământ superior. Întrebările referitoare la statutul de acreditare trebuie adresate personalului administrativ al instituției.

De asemenea, persoanele fizice pot contacta:
Comisia pentru instituțiile de învățământ superior
Comisia de Învățământ Superior din New England
209 Burlington Road | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected]

SIT a fost aprobat să participe la Consiliul Național al Acordurilor de Reciprocitate a Autorizării de Stat.

Admitere

SIT Graduate Institute membrii personalului de admitere lucrează unul la unu cu fiecare solicitant. Ne angajăm să vă asistăm pe tot parcursul procesului, de la întrebarea inițială până la înscrierea în program.

Programele noastre hibride cu normă parțială încep în vară, iar diplomele noastre globale, cu normă întreagă, încep în toamnă. Vă rugăm să verificați pagina web a programului care vă interesează pentru datele exacte ale programului. De asemenea, puteți contacta Admissions pentru orice întrebări la [email protected].

Burse și finanțare

Toți studenții acceptați cu calificări demonstrate vor fi luați în considerare automat pentru premiile disponibile. Nu este necesară nicio aplicație suplimentară.

Programul Yellow Ribbon pentru veteranii americani

SIT Graduate Institute participă cu mândrie laProgramulYellow Ribbon, făcând posibil ca veteranii americani și persoanele aflate în întreținerea acestora să obțină o diplomă.

Burse de merit

Premii bazate pe puterea aplicației dvs. programului dvs. SIT Graduate Institute .

Reduceri la școlarizare

Avantajul absolvenților ,este un premiu de 10.000 USD pentru absolvenții din cadrul programelor „Experiment în viața internațională”, SIT Studiu în străinătate sau onoruri internaționale, pentru a le permite absolvenților să-și continue călătoria de învățare în cadrul comunității mondiale de învățare SIT și mai mare.

PremiulSIT Partners onorează relațiile noastre cu partenerii. Acest premiu de 10.000 USD este disponibil pentru angajații actuali ai partenerilor SIT Graduate Institute și școlile care trimit la SIT Study Abroad. SIT are aproape 300 de parteneri din întreaga lume. Pentru a vedea dacă sunteți eligibil pentru Bursa de parteneriat SIT , trimiteți o întrebare aici.

Vermonter, este un premiu de 8.000 USD pentru solicitanții care locuiesc în Vermont, unde campusul lui SITîși are sediul încă de la începutul anilor 1960, când a fost fondat ca centru de instruire pentru Corpul Păcii. În calitate de membru mândru al comunității din Vermont, SIT se dedică întăririi forței de muncă din Vermont, dezvoltării abilităților de conducere în stat și oferind oportunități globale pentru locuitorii din Vermont.

Premiul Northern Neighbours urmărește să extindă oportunitățile globale ale lui SITpentru rezidenții de stat din vecinătatea campusului istoric al lui SITdin Vermont. Acest premiu de 5.000 USD este pentru solicitanții care locuiesc în New England în afara Vermont, care include Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire și Rhode Island, precum și statul New York, și se concentrează pe sprijinirea cetățenilor cu mentalitate globală din aceste state.

Informații suplimentare

Reducerile la școlarizare nu se aplică pentru doctoratul în educație globală (EdD) al lui SIT.

Eligibilitatea pentru una dintre cele mai mari reduceri de școlarizare poate limita accesul la burse suplimentare bazate pe merit. Pentru întrebări suplimentare privind ajutorul financiar, vă rugăm să contactați [email protected].

Locații

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Islanda

    • Zanzibar

     Zanzibar, Tanzania

     • Quito

      Quito, Ecuador

      • Lilongwe

       Lilongwe, Malawi

       • Kampala

        Kampala, Uganda

        • Durban

         Durban, Africa de Sud

         • Geneva

          Geneva, Elveţia

          • Amman

           Amman, Iordania

           • New Delhi

            New Delhi, India

            • Milimani East

             Milimani East, Kenya

             • Kisumu

              Kisumu, Kenya

              • Santiago

               Santiago, Chile

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Vietnam

                Întrebări