Keystone logo
Simmons University School of Social Work

Simmons University School of Social Work

Simmons University School of Social Work

Introducere

Situată în inima orașului Boston, Universitatea Simmons este o universitate privată, care găzduiește un respectat program de licență pentru femei, precum și programe coeducaționale de absolvire în asistență medicală și științe ale sănătății, arte liberale, afaceri, comunicații, asistență socială, sănătate publică și bibliotecă și știința informației.

Școala de asistență socială (SSW) se distinge în multe moduri - cu facultăți apreciate la nivel național, un accent puternic pe practica clinică, absolvenți care sunt lideri în domeniile lor și practici inovatoare de predare care îi plasează pe absolvenții noștri peste restul. Locația noastră ideală din Boston, printre spitalele didactice de renume mondial și facilitățile de cercetare, oferă un fundal excelent pentru învățare și viață.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Boston

    Fenway,300, 02115, Boston

    Întrebări