Keystone logo
Siebel Institute of Technology

Siebel Institute of Technology

Siebel Institute of Technology

Introducere

Siebel Institute of Technology este aprobat de către Divizia de Afaceri Private și Școli Profesionale din Consiliul Illinois al Învățământului Superior.

Focusul nostru

De-a lungul ultimilor 140 de ani, Institutul Siebel a atras o amploare globală. Absolvenții noștri cuprind mai mult de 60 de țări și se găsesc în aproape toate fabricile de bere mari de pe pământ. Clasele noastre includ un amestec de participanți din fabricile de bere de toate dimensiunile, care provin din locații din întreaga lume. Această bază vastă de participanți sporește oportunitățile de învățare ale fiecărui elev, expunându-le la diferențe în ceea ce privește cultura, echipamentul, metodele și stilurile de bere. Cu toate acestea, în prelegerile și demonstrațiile formale, ne concentrăm atenția asupra unei teme comune: berea. Elevii pot veni la Institut cu prejudecăți ale propriului lor mediu de fabricare a berii, dar toți părăsesc în camaraderia simplă și onestă a faptului că este un fabricant de bere. Avem o vorbă aici la Institut: "Nu numai că îi învățăm pe studenții noștri, dar îi ajutăm și pe ei să se învețe unul pe altul".

Institutul continuă să se concentreze pe o temă de bază așa cum a fost publicată de dr. JE Siebel într-un anunț într-un Brewer de Vest din 1893. El a afirmat: "Obiectul Institutului este de a promova progresul industriilor bazate pe fermentație, care se face prin instruire, investigație, analiză și altfel".

Siebel Institute of Technology și Academia Mondială de Brevet au fost o parte importantă a istoriei internaționale a berii de peste 140 de ani și așteptăm cu nerăbdare să primim viitoarele generații de fabrici de bere la casa noastră din inima orașului Chicago.

Istoria noastra

Dr. John Ewald Siebel a fondat Institutul Zymotechnic în 1868. Sa născut la 17 septembrie 1845, lângă Wermelskirchen, în districtul Dusseldorf, Germania. A studiat fizica si chimia si a obtinut doctoratul la Universitatea din Berlin inainte de a se muta in Chicago 1866. In 1868 a deschis Laboratorul Chimic al lui John E. Siebel, care in scurt timp sa transformat intr-o statie de cercetare si o scoala pentru stiintele berii.

În 1872, după ce compania sa mutat în clădiri noi pe Belden Avenue, pe partea de nord a orașului Chicago, numele a fost schimbat la Siebel Institute of Technology . În următoarele două decenii, dr. Siebel a efectuat cercetări extinse privind fabricarea berii și a scris cele mai multe dintre cele peste 200 de cărți și articole științifice. El a fost, de asemenea, editorul unui număr de publicații tehnice, inclusiv secțiunea științifică a fabricii The Western Brewer, 100 de ani de fabricare a berii și gheață și refrigerare.

În 1882 a început o școală științifică pentru fabrici de bere cu un alt producător de bere progresiv, însă parteneriatul a avut o durată scurtă de viață. Doctorul Siebel a continuat, totuși, să continue instruirea la laborator. Afacerea sa extins în anii 1890, când doi dintre fiii doctorului Siebel s-au alăturat companiei.

Compania a fost înființată în 1901 și a condus cursuri de preparare a berii în engleză și germană. Până în 1907 au avut loc cinci cursuri regulate: un curs de Brevete de șase luni, un curs postuniversitar de două luni, un curs de ingineri de trei luni, un curs de Maltsters de două luni și un curs de îmbuteliere de două luni. În 1910, numele școlii, Siebel Institute of Technology , a fost adoptat oficial. Prin abordarea interzicerii, Institutul a diversificat și a adăugat cursuri de coacere, refrigerare, inginerie, frezare, băuturi carbogazoase și alte subiecte conexe. La 20 decembrie 1919, la doar douăzeci și șapte de zile înainte de intrarea în vigoare a interdicției, dr. JE Siebel a decedat.

Odată cu abrogarea interdicției în 1933, centrul Institutului sa reîntors la fabricarea berii sub conducerea lui FP Siebel Sr., cel mai mare fiu al dr. JE Siebel. Fiii săi, Fred și Ray, s-au alăturat curând afacerii și au lucrat pentru a-și extinde domeniul de aplicare. Cursul de diplomă în tehnologia fabricării berii a fost oferit, iar toate celelalte cursuri non-bere au fost eliminate în curând. Apoi, în octombrie 1952, Institutul sa mutat la noile sale facilități personalizate construite pe Peterson Avenue unde am rămas aproape 50 de ani.

A patra generație, reprezentată de Ron și Bill Siebel, sa alăturat Institutului în anii 1960. În 1974, au contribuit la introducerea conceptului de cursuri mai scurte. Aceste cursuri, cu o durată de două săptămâni sau mai puțin, au fost concepute pentru a satisface nevoile specifice de formare ale unei industrii de bere în schimbare. Cursul de diplomă mai lungă în tehnologia fabricării berii a fost menținut până în prezent ca un curs aprofundat de studiu pentru brewerul cu experiență care dorește să-și maximizeze pregătirea profesională.

În 2013, Siebel Institute of Technology sa mutat în noua sa unitate de campus, la 900 N. Branch St. în facilitățile Kendall College din Chicago. Noul campus al Institutului Siebel a încorporat multe dintre elementele locațiilor noastre anterioare, incluzând barul și mobilierul de la faimosul Bier Stube, un loc favorit unde elevii au socializat după un studiu de durată.

Locații

 • Chicago

  900 N North Branch Street Suite 1N, 60642, Chicago

 • Montreal

  Montreal, Canada

  • Munich

   Munich, Germania

   Întrebări