Keystone logo
Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Introducere

De ce să alegeți Sheffield Hallam University ?

Te vei alătura unei universități prestigioase de 5 stele.*

The Sunday Times Good University Guide ne-a numit Universitatea anului pentru calitatea predării în ediția sa din 2020. Avem 5 stele în ratingul de excelență QS Stars 2021. Și am fost selecționați pentru Universitatea Anului la Times Higher Education Awards 2022.

Vei fi sprijinit pe tot parcursul

Oferim o gamă largă de burse internaționale pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile și vă vom sprijini în procesul de aplicare și de călătorie. Veți avea apoi o echipă de trei consilieri dedicați care să vă ghideze prin universitate. Unul vă ajută cu studiile, unul vă oferă orice sprijin personal sau sfaturi de care aveți nevoie și unul vă ajută cu cariera. Vă vom fi alături la fiecare pas de la absolvire și nu numai.

Cunoștințe aplicate

Îți oferim oportunitatea de a-ți aplica cunoștințele în lumea reală, pregătindu-te pentru viitoarea ta carieră. Îți vei pune în practică învățarea prin stagii, proiecte din lumea reală și oportunități de experiență de lucru în fiecare an al cursului tău. Acesta este motivul pentru care 96% dintre studenții noștri lucrează sau studiază în continuare la 15 luni după absolvire.** Am fost desemnați Universitatea Anului la Premiile Educate North din 2022, ca recunoaștere a numărului de absolvenți care ajung la locuri de muncă de înaltă calitate.

Dezvoltați-vă personal și profesional

Personalul nostru didactic este implicat activ în cercetarea provocărilor globale de astăzi, de la îmbunătățirea sănătății publice până la combaterea schimbărilor climatice. De fapt, 78% din cercetările noastre sunt clasate la nivel internațional ca fiind excelente sau lider mondial.*** Deci, veți învăța și înțelege cele mai recente evoluții din domeniul ales de la experți, făcându-vă să vă remarcați în fața angajatorilor. În programele noastre postuniversitare, vă puteți implica, de asemenea, în cercetare, oferindu-vă experiențe unice care vă modelează cariera.

Veți avea acces la un consilier de angajare dedicat, care vă va oferi sprijin personalizat și specific cursului pe parcursul studiului dumneavoastră. Veți avea, de asemenea, acces la oportunități de muncă cu fracțiune de normă și îndrumare individuală în carieră.

Sheffield este un oraș studențesc grozav

Veți studia în campusurile noastre din inima orașului Sheffield, unul dintre cele mai accesibile orașe studențești din Marea Britanie.**** Vă garantăm cazare în sălile noastre, la o scurtă plimbare de cursurile dumneavoastră și cu toate facturile incluse. Te vei alătura celor 60.000 de studenți care lucrează și se joacă în acest oraș verde, prietenos și creativ. Descoperiți ce are de oferit Sheffield.

*Premiat cu 5 stele în ratingul de excelență QS Stars, cu note de top în aproape fiecare categorie - inclusiv predare, angajare, dezvoltare academică, facilități, inovație și incluziune

**HESA Graduate Outcomes Survey 2019-2020

***Cadrul de excelență în cercetare 2021

****Royal Bank of Scotland Student Living Index 2022

Burse și finanțare

Oferim burse competitive, reduceri și premii pentru studenții internaționali plătitori de taxe care încep cursurile în ianuarie 2023.

Predare premiată

Aflați mai multe despre oferta noastră de predare și angajare premiată

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Sheffield

    Howard St, Sheffield S1 1WB, UK, S1 1WB, Sheffield

Întrebări