Keystone logo
Seton Hall University - College of Human Development, Culture, and Media

Seton Hall University - College of Human Development, Culture, and Media

Seton Hall University - College of Human Development, Culture, and Media

Introducere

Colegiul de Dezvoltare Umană, Cultură și Media este o alegere excelentă pentru studenții care caută o diplomă de comunicare interdisciplinară și de înaltă calitate, care se bazează pe o educație solidă în domeniul artelor liberale, îmbrățișează cultura digitală de astăzi și dă putere studenților să conducă, să creeze și comunicați cu responsabilitate, pasiune și excelență.

Prin abordarea noastră interdisciplinară a învățării, programele noastre de absolvire îmbrățișează cultura digitală de astăzi, în timp ce instruiesc studenții să conducă și să rezolve probleme stringente în domeniul ales, precum și în societate. Absolvenții sunt pregătiți să practice într-o lume multi-media - indiferent dacă este vorba de comunicator multimedia, profesor, consilier, psiholog, școală sau lider de aplicare a legii.

Programe postuniversitare

Industriile informaționale, digitale și culturale sunt în continuă creștere. În ultimul deceniu sau mai mult, cererea pentru studii de comunicare și arte vizuale / spectacole a crescut cu peste 50 la sută.

Ca răspuns la aceste tendințe interesante, Colegiul de Dezvoltare Umană, Cultură și Media de la Universitatea Seton Hall permite interacțiunea inovatoare, autentică și profesională în medii academice, sociale, artistice și tehnologice. Programele sale diverse și flexibile, ancorate în științe umaniste și cu tehnologie de ultimă oră și programe inovatoare, oferă oportunități pentru o colaborare semnificativă între discipline. Iar locația sa ideală - la doar câteva minute de New York City - oferă studenților o mulțime de posibilități de internship și de rețea chiar la îndemână.

Caracteristici Campus

  Burse și finanțare

  Sesiuni de informare pentru absolvenți

  Alăturați-vă nouă online pentru a afla mai multe despre programele noastre!

  Mărturii studențești

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • South Orange

   400 South Orange Ave South Orange, NJ, 07079, South Orange

  Întrebări