Keystone logo
Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Introducere

Pasiunea ta. Chemarea ta. Viitorul tau.

Colegiul de Comunicare și Arte este o alegere primordială pentru studenții care caută o comunicare de înaltă calitate, interdisciplinară și artă, bazată pe o educație artistică liberă sănătoasă, cuprinde cultura digitală de astăzi și împuternicește studenții să conducă, să creeze și să comunice cu responsabilitatea , pasiune și excelență.

Studii postuniversitare

O comunitate dinamică, compusă din savanți, teoreticieni, critici și profesioniști, Studii universitare în cadrul Colegiului de Comunicare și Arte oferă studenților experiențe de învățare imersive, care îmbină teoria și componentele practice în moduri care le permit studenților să recunoască, să testeze și să traducă materialele cursului în setări academice, profesionale și la locul de muncă.

Studiile universitare oferă în prezent două programe de nivel de masterat, inclusiv comunicarea și profesiile muzeale. În plus, sunt oferite trei opțiuni de grad dublu, inclusiv trei programe accelerate de BA / MA și o diplomă de MA dual cu Școala de Diplomație și Relații Internaționale.

Programe postuniversitare

Industriile informaționale, digitale și culturale sunt în continuă creștere. În ultimul deceniu sau mai mult, cererea pentru studii de comunicare și arte vizuale / spectacole a crescut cu peste 50 la sută.

Ca răspuns la aceste tendințe interesante, Colegiul de comunicare și arte din Universitatea Seton Hall permite interacțiunea inovatoare, autentică și profesională în mediul academic, social, artistic și tehnologic. Programele sale diverse și flexibile, ancorate în științele umaniste și care oferă tehnologie de ultimă oră și programe de învățământ inovatoare, oferă oportunități de colaborare semnificativă între discipline. Și locația sa ideală - la doar câteva minute de New York - oferă studenților o multitudine de posibilități de internship și de rețea chiar la îndemâna lor.

Caracteristici Campus

  Burse și finanțare

  Sesiuni de informare pentru absolvenți

  Alăturați-vă nouă online pentru a afla mai multe despre programele noastre!

  Mărturii studențești

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  Locații
  • South Orange

   400 South Orange Ave South Orange, NJ, 07079, South Orange

   • facebook
   • instagram
   • twitter
   • youtube

  Întrebări