Keystone logo
SEGi University College

SEGi University College

SEGi University College

Introducere

Universitatea și colegiile SEGi și-au deschis porțile pentru prima dată ca Colegiu sistematic în 1977 în inima districtului comercial din Kuala Lumpur, oferind calificări profesionale recunoscute la nivel mondial . De atunci, SEGi a cunoscut o creștere semnificativă prin adaptarea și asigurarea unei cereri tot mai mari de educație terțiară și calificări profesionale în Malaezia. Cunoscut drept unul dintre cei mai mari furnizori privați de învățământ superior din Malaezia, SEGi servește acum 25.000 de studenți în cinci campusuri majore situate în Kota Damansara, Kuala Lumpur, Subang Jaya, Penang și Sarawak.

Astăzi, semnificația urcării pe scara carierei în industrie este extrem de competitivă, prin urmare SEGi oferă acum o nouă metodă de descoperire cunoscută sub numele de PACE sau Formare profesională și continuă. SEGi PACE le permite adulților care lucrează să își îmbunătățească nivelul de calificare în timp ce își adaptează programul de lucru, îndeplinind astfel echilibrul dintre viața profesională și cea privată.

Având convingerea noastră de a face accesibilă educația de calitate, ne-am angajat să oferim o educație excelentă pentru mințile dornice și talentele naturale pentru a vă maximiza potențialele unice.

Dacă doriți să redefiniți reperele de excelență în domeniul dvs., am dori să îmbrățișăm acea pasiune cu dvs. Împreună, putem construi încredere reciprocă - ceea ce deținem cu drag pentru fiecare SEGian . Permitem minților promițătoare cu o experiență de învățare holistică și redescoperim în mod constant noi modalități de a face diferența în viața ta.

Atributele noastre unice de calitate, pasiune, intensitate și grijă sunt cheia și principiile directoare care deschid calea creșterii tale și a noastră.

Cu aproape 4 decenii de maturitate, ne-am sculptat acum promisiunea de marcă care este „Cel mai bun din tine, făcut posibil”. Sunteți gata să începeți această călătorie pentru a face diferența împreună?

Locații

 • Petaling Jaya

  Jalan Teknologi, 47810, Petaling Jaya

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări