Keystone logo
South East European University

South East European University

South East European University

Introducere

Europa de Sud-Est este o instituție privată, un profit mai mare de învățământ constând din facultăți, centre și institute specializate în științele socio-economice.

Facultăți sunt unități organizate în cadrul facultății, și lucrează de cadrul politic al Consiliului Facultății și Universitatea aprobată de Consiliul Universitar sau Comitetul executiv. Universitatea de Sud-Est Europeană este formată din cinci facultăți: Facultatea de Științe și Tehnologii contemporane, Facultatea de limbi, culturi și comunicare, facultate, Facultatea de Administrație Publică și Științe Politice și Facultatea de Business și Economie.

Misiunea Universității este definită prin Statutul (1 decembrie, 2008) este pridrzhauva la eforturile de realizare a excelenței în predare și cercetare academică în sistemul de învățământ superior din țară, oferind oportunități egale pentru toate bazate pe corectitudine și de merit. colaborarea activă cu alte universități, atât în ​​Macedonia și în universitățile megjunrodni ca unul dintre elementele-cheie ale misiunii Universității.

Obiectivul principal pe care Universitatea este condus și a reușit să contribuie la învățământul superior în limba albaneză, prin înțelegerea reciprocă inter-etnice și să ofere povekjejzichen și o abordare multiculturală a predării și cercetării prin elaborarea curriculum în conformitate cu standardele europene și internaționale.

organele de conducere ale consiliului universitar al Universității Rector, Senatul și Consiliul rectorului de conducere.

Europa de Sud-Est Este pe locul al treilea la nivel de stat dintre cele 19 de universități din țară. Acest clasament a realizat evalvatori străină CIO Tong Universitatea din Shanghai.

Locații

  • Skopje

    Arhiepiskop Angelarij, nr.1, 1000, Skopje

    • Tetovo

      Илинденска бр.335, 1200, Tetovo

    Întrebări