Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Seattle University College of Science & Engineering STEM

Seattle University College of Science & Engineering STEM

Seattle University College of Science & Engineering STEM

Introducere

Colegiul de Științe și Inginerie este colegiul sau școala cu cea mai rapidă creștere de la Universitatea Seattle. Mai mult de 100 de membri ai facultății cu normă întreagă și cu jumătate de normă oferă o abordare relevantă și practică a educației STEM pentru mai mult de 1.250 de absolvenți de licență și studenți. Prin cercetare și dezvoltare profesională, profesorii noștri sunt la curent cu ultimele progrese și îmbunătățesc continuu programele de studii care îmbină armonios teoria și practica. Rezolvarea problemelor, gândirea critică, munca în echipă și oportunitățile de colaborare interdisciplinară caracterizează o abordare holistică a educației oferite studenților de licență și absolvenți.

Elementele distinctive ale procesului nostru educațional includ: un număr mare de experiențe de laborator pentru specialitățile științifice și inginerești; un înfloritor program de cercetare universitară; excursii la o mare varietate de minuni naturale și provocate de om; și proiecte senior, sponsorizate de industrie pe tot parcursul anului, pentru toți studenții noștri de inginerie și informatică, prin intermediul Centrului de proiecte.

Colegiul oferă multe oportunități de învățare prin servicii. Iată doar două exemple. Prin intermediul Corpului de Matematică al Universității din Seattle și a Clubului STEM, studenții noștri se angajează cu tineri cu mare nevoie la Școala Elementară Bailey Gatzert. În ultimul deceniu, zeci de studenți ai universității din Seattle, facultate și personal au participat la proiecte de inginerie umanitară în Thailanda, Nicaragua, Haiti, Zambia și Kenya.

Locația noastră în orașul dinamic Seattle oferă numeroase oportunități studenților de a-și asigura stagii semnificative sau oportunități de voluntariat legate de obiectivele lor de carieră.

Locații

  • Seattle

    12th Avenue,901, 98122, Seattle

    Întrebări