Keystone logo
Seattle University College of Arts and Sciences

Seattle University College of Arts and Sciences

Seattle University College of Arts and Sciences

Introducere

Fondată în 1891, Universitatea Seattle este o universitate iezuită catolică situată într-un campus frumos de peste 50 de acri în inima dinamică a orașului Seattle. Populația noastră diversă și motivată este alcătuită din peste 7.200 de studenți înscriși la programe de licență și postuniversitare în cadrul a opt școli și colegii.

Sf. Ignatie de Loyola a fondat Societatea lui Isus — iezuiții, așa cum sunt numiți în mod obișnuit — cu mai bine de 450 de ani în urmă. Astăzi, Universitatea Seattle este una dintre cele 28 de universități iezuite din Statele Unite și peste 100 din întreaga lume. Realizăm cu succes misiunea educațională a Universității din Seattle? Facultatea și personalul din programele de studii și certificate din cadrul universității evaluează sistematic învățarea studenților pentru a răspunde la această întrebare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Seattle

    12th Avenue,901, 98122, Seattle

    Întrebări