Keystone logo
University of Southern Denmark Master în Managementul Durabilității - Economie și Administrarea Afacerilor
University of Southern Denmark

Master în Managementul Durabilității - Economie și Administrarea Afacerilor

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4.250 *

În campus

* școlarizare pe trimestru (non-UE/EAA/CH)

Introducere

Programul nostru de management al durabilității este conceput pentru cei care doresc să urmeze o carieră în economie și management de afaceri, cu accent pe durabilitate.

Programul de management al durabilității de la SDU Esbjerg oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce companiile și organizațiile către practici mai durabile și pentru a contribui la un viitor mai conștient de mediu, social și economic. Printr-o combinație de prelegeri, seminarii și proiecte practice, studenții obțin o înțelegere aprofundată a conceptelor și instrumentelor de durabilitate.

Elevii învață să evalueze impactul asupra mediului și social al organizațiilor, să dezvolte strategii de durabilitate și să evalueze eficacitatea intervențiilor de durabilitate. În plus, aceștia dobândesc abilități în metode care sprijină luarea deciziilor, implicarea părților interesate și planificarea strategică pentru a conduce practici sustenabile în cadrul organizațiilor.

De ce să studiezi managementul durabilității:

  • Programul de master în managementul durabilității se califică pentru o carieră într-una dintre cele mai fierbinți subiecte din economie și managementul afacerilor. Oferă acces la o gamă largă de oportunități de angajare în domenii administrative și industrii la nivel național și internațional.
  • Programul vă oferă cunoștințele necesare pentru a conduce organizațiile în abordarea provocărilor de mediu, sociale și economice. Se împletește teoria și practica în învățarea interactivă însoțită de supraveghere unu-la-unu.
  • Programul este predat în campusul SDU din Esbjerg, un oraș care este inima tranziției verzi a Danemarcei. Pe lângă faptul că experimentează sustenabilitatea trăită, studiul managementului durabilității în Esbjerg oferă oportunități unice, cum ar fi relații strânse profesor-student, acces direct la companii care conduc tranziția ecologică a Danemarcei, o viață studențească vibrantă într-un oraș cu numeroase oportunități culturale, sportive și de agrement. activități și un campus nou construit, cu o atmosferă internațională, orientată spre cercetare.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări