Keystone logo
University of Southern Denmark Master în inginerie - inginerie, inovare și afaceri
University of Southern Denmark

Master în inginerie - inginerie, inovare și afaceri

Sønderborg, Danemarca

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline *

01 Sep 2024

Request tuition fees

În campus

* pentru cetățenii UE/SEE și elvețieni, precum și pentru solicitanții care dețin un permis de ședere danez I pentru cetățenii din afara UE/SEE care nu dețin un permis de ședere actual termenul limită este 01.02.2024

* Gratuit pentru studenții cu studii superioare din țările nordice sau din țările UE / SEE și Elveția; 6.950 EUR pe semestru pentru studenții cu cetățenie non-UE / SEE sau cetățenie non-elvețiană

Introducere

Inovația este cu adevărat distractivă numai atunci când poate transforma linia de jos de la roșu la negru. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de dezvoltatori de idei și produse, cu cunoștințe substanțiale și înțelegere a ingineriei, precum și a afacerilor. Cu un master în științe în inginerie, inginerie, inovare și afaceri, deveniți un expert în idei noi și în transportarea acestor idei până la linia de producție.

Prima garanție a locului de muncă

În calitate de student la inginerie la SDU Sønderborg, vi se garantează primul loc de muncă când terminați studiile de masterat.

Acest program de studiu vă va oferi abilități care sunt foarte solicitate în industrie. În același timp, programul vă oferă competențe relevante dacă doriți ca antreprenor să vă creați propria companie.

Veți dobândi competențe de bază în dezvoltarea produselor - în timp ce vă specializați într-un domeniu mai restrâns. În plus față de subiectele legate de inginerie, programul de studiu se va concentra pe creativitate și înțelegerea afacerilor.

Acesta este un program de studiu internațional și toate cursurile vor fi predate în limba engleză.

La programul master veți lucra cu, de exemplu:

  • Managementul inovării și metode științifice
  • Antreprenoriat și management de proiect
  • Design și creativitate
  • Administrarea și managementul companiei
  • Dezvoltarea produselor mecatronice
  • Dezvoltarea și fabricarea produselor mecanice
  • Dezvoltarea de produse electronice inteligente

Curriculum

Despre Școală

Întrebări