Keystone logo
University of Southern Denmark Master în Ingineria Mediului
University of Southern Denmark

Master în Ingineria Mediului

Odense, Danemarca

2 Years

Engleză

La zi

01 Mar 2025*

01 Sep 2025

Request tuition fees

În campus

* pentru cetățenii UE/SEE și elvețieni, precum și pentru solicitanții care dețin un permis de ședere danez I pentru cetățenii din afara UE/SEE care nu dețin un permis de ședere actual termenul limită este 01.02.2025

* Gratuit pentru studenții cu studii superioare din țările nordice sau din țările UE / SEE și Elveția; 6.950 EUR pe semestru pentru studenții cu cetățenie non-UE / SEE sau cetățenie non-elvețiană

Introducere

Alegând M.Sc. în Ingineria mediului la University of Southern Denmark veți deveni un specialist în analiza sistemului de mediu, eficiența mediului și a resurselor sistemelor, produselor și tehnologiilor, iar profilul dvs. de post va fi expertul în mediu în crearea de soluții noi și mai durabile în industrie, consultanțe , autorități sau instituții de cercetare.

Trei discipline de bază ale ingineriei mediului

Aceste trei discipline de bază sunt integrate în programul de studiu:

  1. Înțelegerea durabilității: Privind provocările globale de mediu, rolul proiectării pentru mediu, strategiile de atenuare a impactului asupra mediului și epuizarea resurselor.
  2. Tehnologia mediului: Strategii și tehnologii pentru gestionarea și tratarea apelor uzate și a deșeurilor solide.
  3. Inginerie Eco-eficientă: Metode și instrumente pentru analiza impactului asupra mediului al tehnologiilor, sistemelor, produselor și proceselor și pentru crearea de soluții eco-eficiente la toate nivelurile.

Curriculum

Despre Școală

Întrebări