Keystone logo
SDA Bocconi

SDA Bocconi

SDA Bocconi

Statistică

  Caracteristici Campus

  Campusul Milano

  SDA Bocconi are un campus nou și unic în centrul Milano, capitala economică și financiară a Italiei, în inima Europei. Locația campusului este într-adevăr strategică: la doar 15 minute de mers pe jos atât de Duomo, cât și de zona Navigli, este foarte bine conectată cu rețeaua de transport public din Milano (autobuz/tramvai, metrou și tren) și cu multe stații de partajare a mașinii/bicicletelor. în jurul. De aceea, SDA Bocconi este capabil să ofere participanților săi o varietate bogată de contacte și oportunități internaționale, împreună cu posibilitatea de a trăi în leagănul culturii, modei, designului și stilului de viață italian.

  MUMBAI - Centrul Asia

  SDA Bocconi Asia Center, denumit anterior MISB Bocconi, este un hub pan-asiatic care oferă programe de educație executivă și programe postuniversitare și este conceput de SDA Bocconi School of Management din 2012.

  romi

  Noul campus din Roma servește pentru a fi și mai aproape de țesutul antreprenorial și de instituțiile publice și private din centrul și sudul Italiei.

   Clasamente

   Acreditări

   Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

   Cerințe de admitere la program

   Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

   Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

   Locații

   • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Întrebări