Keystone logo
Sciences Po Master în management internațional și durabilitate
Sciences Po

Master în management internațional și durabilitate

Paris, Franţa

2 Years

Engleză, Franceză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masterul în management internațional și durabilitate vă oferă o pregătire de vârf în strategie și management internațional pentru o lume în care provocările de durabilitate au devenit un nucleu și nu doar o problemă secundară pentru afaceri.

Bazându-se pe Sciences Po ca universitate de științe sociale de top din lume, Masterul în management internațional și durabilitate vă va ajuta să dezvoltați abilitățile analitice / critice necesare pentru a opera într-o lume de afaceri în care combinația dintre transformarea digitală și durabilitate provocările necesită o reinventare profundă a strategiilor și a modelelor de afaceri.

Primele două semestre de studii combină cursuri obligatorii care oferă elemente fundamentale în management (economie managerială, macroeconomie, marketing, strategie corporativă, drept comercial, statistică, contabilitate financiară) cu fundamentarea necesară în provocarea durabilității și implicațiile sale de afaceri și strategice (Marea Tranziție, cursuri de mari provocări, noi modele de afaceri ale economiei incluzive ...).

Al treilea semestru le permite studenților să se specializeze alegând cursuri aplicate și orientate spre competențe.

Ultimul semestru include un stagiu obligatoriu (minimum 14 săptămâni consecutive, în Franța sau în străinătate) și Grand Oral, examenul oral individual final al Sciences Po

Un an lipsă constând în stagii profesionale în Franța sau în străinătate între Master 1 și Master 2 este încurajat să vă ajusteze obiectivele de carieră și să vă sporiți capacitatea de angajare.

Absolvenții acestui master lucrează într-o mare varietate de sectoare de afaceri și roluri, în Franța și în întreaga lume. Absolvenții ocupă poziții în mari companii multinaționale și industriale, IMM-uri și întreprinderi antreprenoriale și organizații internaționale. Programul este potrivit în special pentru studenții interesați de o carieră în consultanță, finanțe, strategie corporativă, dezvoltarea afacerilor, responsabilitate socială și corporativă, filantropie.

Admitere

 • Procedura de admitere internațională: pentru solicitanții care dețin o diplomă de licență din afara Franței

Evaluarea cererilor internaționale se face pe baza unei analize duble a dosarului de candidatură al candidatului, pe o bază continuă pe parcursul campaniei de candidatură.

 • Procedura de admitere franceză: pentru solicitanții care dețin o diplomă de licență din Franța

Evaluarea candidaturilor franceze se împarte în două etape: o analiză a dosarului de candidatură a candidatului și un interviu oral realizat cu un comitet de admitere.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Managementul Afacerilor Internaționale
  • Online
 • Master Executive în Managementul Organizațiilor Internaționale - EMMIO
  • Milan, Italia
  • Online
 • Master în Management
  • Évry-Courcouronnes, Franţa